Impact of Dipping Cherry Tomato Fruits in Different Concentrations of 1-Methylcyclopropane in Relation to Storability | ||
| Journal of Sustainable Agricultural and Environmental Sciences | ||
| Volume 1, Issue 1, October 2022, Pages 119-135 PDF (445.08 K) | ||
| Document Type: Original research paper | ||
| Authors | ||
| M. E. M. Ahmed* 1; M.M. Attia2; A.A. Al-Araby3; M.A.F. El-Naggar3; Rehab, M. Mahdy3 | ||
| 1Horticulture Department, Faculty of Agriculture, Tanta University, Tanta, Egypt | ||
| 2Department of Vegetable Crops Handling Research, Horticulture Research Institute, Agricultural Research Center, Giza, Egypt. | ||
| 3Horticulture Department, Faculty of Agriculture, Tanta University, Tanta, Egypt. | ||
| Abstract | ||
| تم إجراء البحث في معهد بحوث البستنة ، مركز البحوث الزراعية ، الجيزة ، مصر ، بين 2020 و 2021. حصاد ثمار الطماطم ( Lycopersicon esculentum L.) في مرحلة الكسارة من حقل محلي في سخا ، كفر الشيخ ، محافظة ، لدراسة تأثير 1- methylcyclopropane (1-MCP) على مرحلة نضج ثمار الطماطم ( Solanum lycopersicon L.) والحفاظ على الجودة. تم نقع ثمار الفاكهة في مائي 1-MCP عند 50 و 100 و 150 ميكروجرام لتر -1 لمدة 10 دقائق ، ثم تم تجفيفها وتخزينها على الفور عند 12 درجة مئوية. عنصر التحكم ، الذي كان تركيزه عالٍ | ||
| Keywords | ||
| Cherry tomato; 1-MCP; Quality; Storability | ||
|
Statistics Article View: 123 PDF Download: 156 |
||