Nutritional Evaluation of Cupcake Fortified with Carrot Powder and Sweet Potato Powder التقييم الغذائي للكب كيك المدعم بمسحوق الجزر ومسحوق البطاطا الحلوة
رفعت عبد السميع, . (2024). Nutritional Evaluation of Cupcake Fortified with Carrot Powder and Sweet Potato Powder التقييم الغذائي للكب كيك المدعم بمسحوق الجزر ومسحوق البطاطا الحلوة. EKB Journal Management System, 19(19), 1368-1393. doi: 10.21608/sjsep.2024.291977.1091
ريهام رفعت عبد السميع. "Nutritional Evaluation of Cupcake Fortified with Carrot Powder and Sweet Potato Powder التقييم الغذائي للكب كيك المدعم بمسحوق الجزر ومسحوق البطاطا الحلوة". EKB Journal Management System, 19, 19, 2024, 1368-1393. doi: 10.21608/sjsep.2024.291977.1091
رفعت عبد السميع, . (2024). 'Nutritional Evaluation of Cupcake Fortified with Carrot Powder and Sweet Potato Powder التقييم الغذائي للكب كيك المدعم بمسحوق الجزر ومسحوق البطاطا الحلوة', EKB Journal Management System, 19(19), pp. 1368-1393. doi: 10.21608/sjsep.2024.291977.1091
رفعت عبد السميع, . Nutritional Evaluation of Cupcake Fortified with Carrot Powder and Sweet Potato Powder التقييم الغذائي للكب كيك المدعم بمسحوق الجزر ومسحوق البطاطا الحلوة. EKB Journal Management System, 2024; 19(19): 1368-1393. doi: 10.21608/sjsep.2024.291977.1091