Aromatic amines and sensory evaluation of fish grilled on different types of wood الأمينات العطرية والتقييم الحسى للأسماك المشوية على أنواع الخشب المختلفة
قاسم, ., سعيد اسحق, ., رجائى عبد الحليم, ., عبد الحميد, . (2024). Aromatic amines and sensory evaluation of fish grilled on different types of wood الأمينات العطرية والتقييم الحسى للأسماك المشوية على أنواع الخشب المختلفة. EKB Journal Management System, 7(23), 160-179. doi: 10.21608/hgg.2024.316468.1124
علياء قاسم; ناريمان سعيد اسحق; وليد رجائى عبد الحليم; دعاء عبد الحميد. "Aromatic amines and sensory evaluation of fish grilled on different types of wood الأمينات العطرية والتقييم الحسى للأسماك المشوية على أنواع الخشب المختلفة". EKB Journal Management System, 7, 23, 2024, 160-179. doi: 10.21608/hgg.2024.316468.1124
قاسم, ., سعيد اسحق, ., رجائى عبد الحليم, ., عبد الحميد, . (2024). 'Aromatic amines and sensory evaluation of fish grilled on different types of wood الأمينات العطرية والتقييم الحسى للأسماك المشوية على أنواع الخشب المختلفة', EKB Journal Management System, 7(23), pp. 160-179. doi: 10.21608/hgg.2024.316468.1124
قاسم, ., سعيد اسحق, ., رجائى عبد الحليم, ., عبد الحميد, . Aromatic amines and sensory evaluation of fish grilled on different types of wood الأمينات العطرية والتقييم الحسى للأسماك المشوية على أنواع الخشب المختلفة. EKB Journal Management System, 2024; 7(23): 160-179. doi: 10.21608/hgg.2024.316468.1124