Evaluation of the antimicrobial and antioxidant activity effect of sumac and thyme on beef burger
رمضان مصطفي محمد, ., سامي حلبي, ., ندير شحاتة, ., محمد عبدالله, . (2025). Evaluation of the antimicrobial and antioxidant activity effect of sumac and thyme on beef burger. EKB Journal Management System, 13(47.4), 153-176. doi: 10.21608/ejos.2025.442016
ايمان رمضان مصطفي محمد; مني سامي حلبي; عبد العزيز ندير شحاتة; فاطمة محمد عبدالله. "Evaluation of the antimicrobial and antioxidant activity effect of sumac and thyme on beef burger". EKB Journal Management System, 13, 47.4, 2025, 153-176. doi: 10.21608/ejos.2025.442016
رمضان مصطفي محمد, ., سامي حلبي, ., ندير شحاتة, ., محمد عبدالله, . (2025). 'Evaluation of the antimicrobial and antioxidant activity effect of sumac and thyme on beef burger', EKB Journal Management System, 13(47.4), pp. 153-176. doi: 10.21608/ejos.2025.442016
رمضان مصطفي محمد, ., سامي حلبي, ., ندير شحاتة, ., محمد عبدالله, . Evaluation of the antimicrobial and antioxidant activity effect of sumac and thyme on beef burger. EKB Journal Management System, 2025; 13(47.4): 153-176. doi: 10.21608/ejos.2025.442016