EKB Journal Management System
Keywords = امتصاص الماء
Number of Articles: 3

1

Physicochemical and Technological Studies on Improving the Nutritional Value of Egyptian Balady Bread Using Barley, Sorghum and Quinoa Flours

Volume 48, Issue 3, October 2023, Page 451-459
M. H. EL-Ghamry; M. G. Taha; M. H. Yuosef; E. A. Abd EL-Rahim

2

تأثير نوع ميکانيزم ضم الامشاط على خصائص الفوط الوبرية المنسوجة

Volume 2, Issue 9, June 2022, Page 376-391
هبه الفوطي; محمد درغام; عبد المنعم فوده

3

فاعلية خامة الليکرا المستخدمة في أقمشة القمصان في تحسين خواص الراحة الملبسية

Volume 5, Issue 24, November 2020, Page 317-331
غاده برکات; يسرى رشاد