Number of Articles: 3 | ||
1 | Physicochemical and Technological Studies on Improving the Nutritional Value of Egyptian Balady Bread Using Barley, Sorghum and Quinoa Flours | |
Volume 48, Issue 3, October 2023, Page 451-459 | ||
M. H. EL-Ghamry; M. G. Taha; M. H. Yuosef; E. A. Abd EL-Rahim | ||
2 | تأثير نوع ميکانيزم ضم الامشاط على خصائص الفوط الوبرية المنسوجة | |
Volume 2, Issue 9, June 2022, Page 376-391 | ||
هبه الفوطي; محمد درغام; عبد المنعم فوده | ||
3 | فاعلية خامة الليکرا المستخدمة في أقمشة القمصان في تحسين خواص الراحة الملبسية | |
Volume 5, Issue 24, November 2020, Page 317-331 | ||
غاده برکات; يسرى رشاد | ||