EKB Journal Management System
Keywords = Free Gluten
Number of Articles: 4

1

إعداد بسکويت من دقيق الکسافا وحمص الشام الصغير ودقيق الفاصوليا لمرضى السيلياک

Volume 8, Issue 42, September 2022, Page 1579-1598
مروة عامر السيد أحمد; مني شعلان; رحاب احمد شحاتة

2

Prospective of Local Cereal and Pulses for Free Gluten Toast in Egypt

Volume 66, Issue 4, August 2021, Page 105-119
Kadria M. El Sayed; M. Abd El-Sattar Ahmed; A. Salah Abu Donkol; M. H. Younes

3

Effect of Adding Corn Flour to Quinoa Flour to Produce Gluten-Free Pan Bread

Volume 03, Issue 3, 2018, Page 161-167
Mona M. Khalil; Gehan A. Ghoneim; M. R. Youssif; M. Tamimy

4

Utilization of Quinoa Seeds to Produce Gluten-Free Pan Bread

Volume 9, Issue 7, July 2018, Page 221-227
M. Youssif; Mona M. Khalil; Gehan A. Ghoneim; M. Tamimy