Number of Articles: 4 | ||
1 | إعداد بسکويت من دقيق الکسافا وحمص الشام الصغير ودقيق الفاصوليا لمرضى السيلياک | |
Volume 8, Issue 42, September 2022, Page 1579-1598 | ||
مروة عامر السيد أحمد; مني شعلان; رحاب احمد شحاتة | ||
2 | Prospective of Local Cereal and Pulses for Free Gluten Toast in Egypt | |
Volume 66, Issue 4, August 2021, Page 105-119 | ||
Kadria M. El Sayed; M. Abd El-Sattar Ahmed; A. Salah Abu Donkol; M. H. Younes | ||
3 | Effect of Adding Corn Flour to Quinoa Flour to Produce Gluten-Free Pan Bread | |
Volume 03, Issue 3, 2018, Page 161-167 | ||
Mona M. Khalil; Gehan A. Ghoneim; M. R. Youssif; M. Tamimy | ||
4 | Utilization of Quinoa Seeds to Produce Gluten-Free Pan Bread | |
Volume 9, Issue 7, July 2018, Page 221-227 | ||
M. Youssif; Mona M. Khalil; Gehan A. Ghoneim; M. Tamimy | ||