EKB Journal Management System
Keywords = ISO 22000
Number of Articles: 10

1

معوقات تطبيق نظام إدارة سلامة الغذاء أيزو 22000 في شركات التموين الجوي المصرية

Volume 7, Issue 1, June 2023, Page 67-79
دعاء محمد عبد المطلب; محمد أبو طالب محمد; ياسر عبد العاطي أحمد; تامر محمد عامر

2

Analyzing the food safety management programs (HACCP /ISO 22000) implemented in hotels

Volume 6, Issue 1, June 2023, Page 168-185
Ahmed Rabee Ibrahim; Michael Magdy Zaki; Ahmed Gamal Tager

3

تقييم إجراءات سلامة الغذاء فى مواقع التغذية بحقول شركات البترول

Volume 6, Issue 2, December 2022, Page 21-32
علاء محمد عبد الستار; محمد أبو طالب; رانيا حافظ; هيثم الصوالحي

4

نظام تحليل المخاطر وأثره على سلامة المنتجات الغذائية ودوره في إختيار التعبئة والتغليف المناسبة للمنتجات

Volume 7, Issue 34, July 2022, Page 536-545
منى عبدالحي عزب عبد العال

5

A trial for Application of Food Safety Tool (HACCP) on Small Cheese Processing Unit for Reduction of Microbiological and Chemical Contamination.

Volume 53, Issue 2, June 2022, Page 193-208
Nahla Ebied; Ehab F. Elsebaey; Mona Abass; Mostafa Safwat Abdou

6

Implementation of ISO 22000 System in Spaghetti Industry

Volume 11, Issue 12, December 2020, Page 321-329
M. Z. El-Rouby; H. E. Bahlol; A. I. El-Desouky; A. M. Sharoba; A. H. Darweesh

7

Application of Food Safety Management System (ISO 22000) In Processing of Wheat Flour Product

Volume 58, Issue 4, December 2020, Page 949-962
M. Z El-Rouby

8

CONTROLLING OF POTENTIAL HAZARD IN POTATO CHIPS PROCESSING THROUGH FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEM FSMS (ISO 22000)

Volume 4, Issue 5, November and December 2019, Page 171-188
Rasha A. M. Eissa; M. A. Salem; S. Y. Elsanat

9

APPLICATION OF HACCP SYSTEM, BASED ON ISO 22000:2005 METHODOLOGY FOR PRODUCING STRAWBERRY CONCENTRATES

Volume 24, Issue 1, January 2019, Page 15-35
Mahmoud Awad; Attia El-Makhzangy; Mohamed Soliman

10

APPLICATION OF ISO 22000 FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEM IN THERAPEUTIC NUTRITION AT SOME HOSPITALS

Volume 40, Issue 1, February 2015, Page 25-40
K.A. Shahen; M.K Aglan