EKB Journal Management System

1.

Consumer Preferences and Consumption Patterns of Maize Products in Ondo State, Nigeria.

Volume 30, Issue 4, October 2025, Pages 469-488
OLUTOPE STEPEN OJO; M.A Abdulaleem; S.F Ajidahun,

2.

Employing Some Natural Environmental Materials as an Input to Create Ceramic Products that Achieve Aesthetic Values

Volume 6, Issue 2, June 2025, Pages 454-462
Dina Fahmy

3.

(( المهايأة في الفقه الإسلامي))-دراسة فقهية مقارنة بنظام المعاملات المدنية السعودي-

Volume 30, Issue 1, June 2025, Pages 433-472
عبدالعزيز بن عبدالله الحماد

4.

The role of social media influencers as a marketing tool on Instagram

Volume 2025, Issue 31, January 2025, Pages 1-24
Rania Abdel Hai Ibrahim       El Nahas; . Shaimaa Z. Zoghaib

5.

استراتيجيات التسويق عبر المؤثرين على مواقع التواصل الاجتماعي لدعم المنتجات المصرية كبديل للمنتجات موضع المقاطعة "دراسة تحليلية"

Volume 2025, Issue 90, January 2025, Pages 187-243
آية أحمد عبد اللطيف محمد الزيات

6.

منهجية مقترحة لتقييم مقرر تصميم المنتجات الحديدية في ضوء تطور التطبيقات الرقمية

Volume 4, Issue 1, November 2024, Pages 493-509
وليد عبدالفتاح عفيفي; شيرين السيد حمد الله حمد الله

7.

Physicochemical Quality Attributes Fatty Acids Profiles, Sensory Properties, and Microstructure of Rabbit Meat Fed with Agro By-Products Extracts.

Volume 67, Issue 10, October 2024, Pages 271-280
Rasha Kamal Mohamed; A. Samy; osama aboelazab; Nancy N Kamel; Farouk HELAL; mosaad EL-MONAIRY; ALAA BADAWI

8.

المستحضرات التجميلية المصنعة من المنتجات الحيوانية "دراسة فقهية مقارنة " / Cosmetics manufactured from animal products "a comparative jurisprudence study"

Volume 16, Issue 16, August 2024, Pages 989-1058
أسماء سعيدإبراهيم شحاته

9.

تنازع القوانين بشأن المسئولية عن الزراعة التعاقدية/ Conflict of laws on liability for contract farming

Volume 16, Issue 16, August 2024, Pages 1417-1509
احمد عزت احمد

10.

تصميم حُلي معاصرة مستوحاة من زخارف المشغولات المعدنية في الحرم المكي

Volume 9, Issue 46, July 2024, Pages 534-561
غادة جان

11.

Applying STEM Methodology to Improve the Skills of Future Glass Designer Entrepreneurs and its Impact on Customer Satisfaction

Volume 5, Issue 2, June 2024, Pages 281-293
Ola Sabbah; Rasha Abousamra

12.

المراكز التجارية في الإمبراطورية الكارولنجية "دورستاد - كوينتوفيك - فريزيا إنموذجًا"

Volume 33, Issue 63, April 2024, Pages 13-49
عمر عبد المنعم إمام إبراهيم

13.

أثر كفاءة التصدير لمنتجات المشروعات الصغيرة على الدخل والعمالة في مصر

Volume 3, Issue 1, January and February 2024, Pages 253-268
محمد أحمد عبدالله محمد الزير; السيد حسن محمد جادو; محمد السيد محمد راجح

14.

The Best Geographical Distribution of Egypt's Imports of Some Livestock Products

Volume 53, Issue 3, August 2022, Pages 135-157
Buthaina G. Hassan; Galal A. El-Sagheer; Gamal H. Kamel

15.

Microbial Profile of Some Ready to Eat Meat Products Retailed for Sale in Al Beida City, Libya

Volume 7, Issue 2, April 2022, Pages 1-5
Hana Akwieten; Randa Hamad; Abdulsalam Saleh; Kamla Mohammed; Muhanid Abd Al Aziz

16.

المعايير الأرجونوميه لمنتجات النسيج اليدوي المجسم

Volume 5, عدد مؤتمر (1), October 2020, Pages 591-609
عبير الغامدي

17.

FOOD POISONING ABILITY OF STAPHYLOCOCCUS AUREUS ISOLATED FROM MEAT PRODUCTS AND POULTRY MEAT

Volume 65, Issue 162, July 2019, Pages 7-13
MOHAMED KARMI

18.

Novel Products from Amhat Date

Volume 5, Issue 1, December 2018, Pages 1-10

19.

THE IMPACT OF COMPETITIVE ADVANTAGE OF HOTEL PRODUCTS ON ATTRACTING CUSTOMERS

Volume 2, Issue 2, December 2017, Pages 1-16
غادة عاطف الشبراوي; محمد عبد الفتاح زهري; طلعت أسعد عبد الحميد

20.

Molecular characterization of Staphylococcus aureus isolated from meat, milk and their products

Volume 19, Issue 1, June 2014, Pages 137-152
Mahmoud Ezzat; Iman Shabana; Emad Riad; Sarah Abbas

21.

INCIDENCE OF PRESUMPTIVE SALMONELLA IN POULTRY MEAT PRODUCTS

Volume 60, Issue 140, January 2014, Pages 15-20
MOHAMED KARMI

22.

Bacteriological hazards in camel's meat products

Volume 20, Issue 1, March 2010, Pages 169-174
F. A. Khalafalla; Zienab M. Niazi; Dalia Y. Mohamed

23.

EFFECT OF AGRICULTURAL PRACTICES AND AGROCHEMICALS ON GROWTH AND YIELD OF WHEAT (Triticum aestivum L.)

Volume 28, Issue 9, September 2003, Pages 6975-6996
H. A. I. Salem

24.

ASSESSMENT OF HISTAMINE IN FISH AND FISH PRODUCTS THIN LAYER CHROMATOGRAPHIC METHODS

Volume 32.1, Issue 63, October 1994, Pages 121-118
M.A. YASSIEN; M.E. ABD EL FATTAH