THE EFFECT OF USING SWEET POTATO AND PUMPKIN GRITS ON PRODUCING CORN SNACKS BY EXTRUSION COOKING.
على ابومندور, ., رفعت الزينى, ., هانم محمود رمضان, ., محمد ابراهيم عابدين, . (2013). THE EFFECT OF USING SWEET POTATO AND PUMPKIN GRITS ON PRODUCING CORN SNACKS BY EXTRUSION COOKING.. EKB Journal Management System, 2013(31), 1299-1322. doi: 10.21608/mbse.2013.146276
حنان على ابومندور; اشرف رفعت الزينى; عفاف هانم محمود رمضان; عزت محمد ابراهيم عابدين. "THE EFFECT OF USING SWEET POTATO AND PUMPKIN GRITS ON PRODUCING CORN SNACKS BY EXTRUSION COOKING.". EKB Journal Management System, 2013, 31, 2013, 1299-1322. doi: 10.21608/mbse.2013.146276
على ابومندور, ., رفعت الزينى, ., هانم محمود رمضان, ., محمد ابراهيم عابدين, . (2013). 'THE EFFECT OF USING SWEET POTATO AND PUMPKIN GRITS ON PRODUCING CORN SNACKS BY EXTRUSION COOKING.', EKB Journal Management System, 2013(31), pp. 1299-1322. doi: 10.21608/mbse.2013.146276
على ابومندور, ., رفعت الزينى, ., هانم محمود رمضان, ., محمد ابراهيم عابدين, . THE EFFECT OF USING SWEET POTATO AND PUMPKIN GRITS ON PRODUCING CORN SNACKS BY EXTRUSION COOKING.. EKB Journal Management System, 2013; 2013(31): 1299-1322. doi: 10.21608/mbse.2013.146276