الصفات الحسية لخبز القوالب المنتج من دقيق القمح المستبدل جزئياً بدقيق الذرة الرفيعة وتأثير بعض محسنات الدقيق عليها SENSORY CHARACTERISTICS AND INFLUENCE OF FLOUR IMPROVERS OF BLOCKED BREAD (LOAF) PRODUCED FROM WHEAT FLOUR PARTIALLY REPLACED BY SORGHUM
(2009). الصفات الحسية لخبز القوالب المنتج من دقيق القمح المستبدل جزئياً بدقيق الذرة الرفيعة وتأثير بعض محسنات الدقيق عليها SENSORY CHARACTERISTICS AND INFLUENCE OF FLOUR IMPROVERS OF BLOCKED BREAD (LOAF) PRODUCED FROM WHEAT FLOUR PARTIALLY REPLACED BY SORGHUM. EKB Journal Management System, 12.2(12.2), 1-14. doi: 10.21608/auber.2009.149558
. "الصفات الحسية لخبز القوالب المنتج من دقيق القمح المستبدل جزئياً بدقيق الذرة الرفيعة وتأثير بعض محسنات الدقيق عليها SENSORY CHARACTERISTICS AND INFLUENCE OF FLOUR IMPROVERS OF BLOCKED BREAD (LOAF) PRODUCED FROM WHEAT FLOUR PARTIALLY REPLACED BY SORGHUM". EKB Journal Management System, 12.2, 12.2, 2009, 1-14. doi: 10.21608/auber.2009.149558
(2009). 'الصفات الحسية لخبز القوالب المنتج من دقيق القمح المستبدل جزئياً بدقيق الذرة الرفيعة وتأثير بعض محسنات الدقيق عليها SENSORY CHARACTERISTICS AND INFLUENCE OF FLOUR IMPROVERS OF BLOCKED BREAD (LOAF) PRODUCED FROM WHEAT FLOUR PARTIALLY REPLACED BY SORGHUM', EKB Journal Management System, 12.2(12.2), pp. 1-14. doi: 10.21608/auber.2009.149558
الصفات الحسية لخبز القوالب المنتج من دقيق القمح المستبدل جزئياً بدقيق الذرة الرفيعة وتأثير بعض محسنات الدقيق عليها SENSORY CHARACTERISTICS AND INFLUENCE OF FLOUR IMPROVERS OF BLOCKED BREAD (LOAF) PRODUCED FROM WHEAT FLOUR PARTIALLY REPLACED BY SORGHUM. EKB Journal Management System, 2009; 12.2(12.2): 1-14. doi: 10.21608/auber.2009.149558