Effect of Additive Som Plant oils on the Chemical, Microbiological and Organoleptic Quality of White Soft Cheese تأثیر اضافه بعض الزیوت النباتیة على خواص الجودة الکیمیائیة والمیکروبیة والحسیة للجبن الأبیض الطري
الطحان, ., رجب, ., شنیشن, . (2016). Effect of Additive Som Plant oils on the Chemical, Microbiological and Organoleptic Quality of White Soft Cheese تأثیر اضافه بعض الزیوت النباتیة على خواص الجودة الکیمیائیة والمیکروبیة والحسیة للجبن الأبیض الطري. EKB Journal Management System, 3(العدد السادس ابريل 2016 الجزء الاول), 1083-1098. doi: 10.21608/molag.2016.188599
نهاد رشاد الطحان; وحید احمد رجب; الزهراء سعد عبد االله شنیشن. "Effect of Additive Som Plant oils on the Chemical, Microbiological and Organoleptic Quality of White Soft Cheese تأثیر اضافه بعض الزیوت النباتیة على خواص الجودة الکیمیائیة والمیکروبیة والحسیة للجبن الأبیض الطري". EKB Journal Management System, 3, العدد السادس ابريل 2016 الجزء الاول, 2016, 1083-1098. doi: 10.21608/molag.2016.188599
الطحان, ., رجب, ., شنیشن, . (2016). 'Effect of Additive Som Plant oils on the Chemical, Microbiological and Organoleptic Quality of White Soft Cheese تأثیر اضافه بعض الزیوت النباتیة على خواص الجودة الکیمیائیة والمیکروبیة والحسیة للجبن الأبیض الطري', EKB Journal Management System, 3(العدد السادس ابريل 2016 الجزء الاول), pp. 1083-1098. doi: 10.21608/molag.2016.188599
الطحان, ., رجب, ., شنیشن, . Effect of Additive Som Plant oils on the Chemical, Microbiological and Organoleptic Quality of White Soft Cheese تأثیر اضافه بعض الزیوت النباتیة على خواص الجودة الکیمیائیة والمیکروبیة والحسیة للجبن الأبیض الطري. EKB Journal Management System, 2016; 3(العدد السادس ابريل 2016 الجزء الاول): 1083-1098. doi: 10.21608/molag.2016.188599