CHEMICAL COMPOSITION AND RENNET COAGULATION PROPERTIES OF CAMEL MILK الترکيب الکيميائى وخواص التجبن بالمنفحة للبن الابل (النوق)
عبد ربه, ., زغلول, ., الشبينى, . (2005). CHEMICAL COMPOSITION AND RENNET COAGULATION PROPERTIES OF CAMEL MILK الترکيب الکيميائى وخواص التجبن بالمنفحة للبن الابل (النوق). EKB Journal Management System, 30(5), 2575-2580. doi: 10.21608/jaess.2005.203894
نبيل سامى عبد ربه; أحمد حسن زغلول; صافيناز الشبينى. "CHEMICAL COMPOSITION AND RENNET COAGULATION PROPERTIES OF CAMEL MILK الترکيب الکيميائى وخواص التجبن بالمنفحة للبن الابل (النوق)". EKB Journal Management System, 30, 5, 2005, 2575-2580. doi: 10.21608/jaess.2005.203894
عبد ربه, ., زغلول, ., الشبينى, . (2005). 'CHEMICAL COMPOSITION AND RENNET COAGULATION PROPERTIES OF CAMEL MILK الترکيب الکيميائى وخواص التجبن بالمنفحة للبن الابل (النوق)', EKB Journal Management System, 30(5), pp. 2575-2580. doi: 10.21608/jaess.2005.203894
عبد ربه, ., زغلول, ., الشبينى, . CHEMICAL COMPOSITION AND RENNET COAGULATION PROPERTIES OF CAMEL MILK الترکيب الکيميائى وخواص التجبن بالمنفحة للبن الابل (النوق). EKB Journal Management System, 2005; 30(5): 2575-2580. doi: 10.21608/jaess.2005.203894