Utilization of Pumpkin Powder to Enhance the Nutritional Value and physical properties of Biscuits الإستفادة من مسحوق القرع العسلي لتحسين القيمة الغذائية والخصائص الفيزيائية للبسكويت
saleh Abd Al- Hamed, S., Mohamed Omer, S., Mohamed Ali, H. (2022). Utilization of Pumpkin Powder to Enhance the Nutritional Value and physical properties of Biscuits الإستفادة من مسحوق القرع العسلي لتحسين القيمة الغذائية والخصائص الفيزيائية للبسكويت. EKB Journal Management System, 5(14), 174-189. doi: 10.21608/hgg.2022.329962
Shimaa saleh Abd Al- Hamed; Soad Mohamed Omer; Hend Mohamed Ali. "Utilization of Pumpkin Powder to Enhance the Nutritional Value and physical properties of Biscuits الإستفادة من مسحوق القرع العسلي لتحسين القيمة الغذائية والخصائص الفيزيائية للبسكويت". EKB Journal Management System, 5, 14, 2022, 174-189. doi: 10.21608/hgg.2022.329962
saleh Abd Al- Hamed, S., Mohamed Omer, S., Mohamed Ali, H. (2022). 'Utilization of Pumpkin Powder to Enhance the Nutritional Value and physical properties of Biscuits الإستفادة من مسحوق القرع العسلي لتحسين القيمة الغذائية والخصائص الفيزيائية للبسكويت', EKB Journal Management System, 5(14), pp. 174-189. doi: 10.21608/hgg.2022.329962
saleh Abd Al- Hamed, S., Mohamed Omer, S., Mohamed Ali, H. Utilization of Pumpkin Powder to Enhance the Nutritional Value and physical properties of Biscuits الإستفادة من مسحوق القرع العسلي لتحسين القيمة الغذائية والخصائص الفيزيائية للبسكويت. EKB Journal Management System, 2022; 5(14): 174-189. doi: 10.21608/hgg.2022.329962