Assessment of Chemical Composition and Sensory Parameters in Some Fast Food and Its Analogues Home Made تقييم التركيب الكيميائي والمعايير الحسية في بعض الوجبات السريعة ومثيلاتها المصنوعة منزليا
Mohamed Galal Abd-Elkader, T., Ahmed Farrag, S., Farag Mohammed, R. (2022). Assessment of Chemical Composition and Sensory Parameters in Some Fast Food and Its Analogues Home Made تقييم التركيب الكيميائي والمعايير الحسية في بعض الوجبات السريعة ومثيلاتها المصنوعة منزليا. EKB Journal Management System, 5(13), 114-131. doi: 10.21608/hgg.2022.330355
Taghreed Mohamed Galal Abd-Elkader; Seham Ahmed Farrag; Rofida Farag Mohammed. "Assessment of Chemical Composition and Sensory Parameters in Some Fast Food and Its Analogues Home Made تقييم التركيب الكيميائي والمعايير الحسية في بعض الوجبات السريعة ومثيلاتها المصنوعة منزليا". EKB Journal Management System, 5, 13, 2022, 114-131. doi: 10.21608/hgg.2022.330355
Mohamed Galal Abd-Elkader, T., Ahmed Farrag, S., Farag Mohammed, R. (2022). 'Assessment of Chemical Composition and Sensory Parameters in Some Fast Food and Its Analogues Home Made تقييم التركيب الكيميائي والمعايير الحسية في بعض الوجبات السريعة ومثيلاتها المصنوعة منزليا', EKB Journal Management System, 5(13), pp. 114-131. doi: 10.21608/hgg.2022.330355
Mohamed Galal Abd-Elkader, T., Ahmed Farrag, S., Farag Mohammed, R. Assessment of Chemical Composition and Sensory Parameters in Some Fast Food and Its Analogues Home Made تقييم التركيب الكيميائي والمعايير الحسية في بعض الوجبات السريعة ومثيلاتها المصنوعة منزليا. EKB Journal Management System, 2022; 5(13): 114-131. doi: 10.21608/hgg.2022.330355