Nutritional Value and Chemical Composition of Bread Fortified with Natural Sources of Iron and Calcium القيمة الغذائية والتركيب الكيميائي للخبز المدعم بمصادر طبيعية من الحديد والكالسيوم.
Alaa Eldeen Mohammed Rabia, S., Ahmed Farrag, S., Mohamed Ali, H. (2022). Nutritional Value and Chemical Composition of Bread Fortified with Natural Sources of Iron and Calcium القيمة الغذائية والتركيب الكيميائي للخبز المدعم بمصادر طبيعية من الحديد والكالسيوم.. EKB Journal Management System, 5(13), 132-150. doi: 10.21608/hgg.2022.330357
Sara Alaa Eldeen Mohammed Rabia; Seham Ahmed Farrag; Hend Mohamed Ali. "Nutritional Value and Chemical Composition of Bread Fortified with Natural Sources of Iron and Calcium القيمة الغذائية والتركيب الكيميائي للخبز المدعم بمصادر طبيعية من الحديد والكالسيوم.". EKB Journal Management System, 5, 13, 2022, 132-150. doi: 10.21608/hgg.2022.330357
Alaa Eldeen Mohammed Rabia, S., Ahmed Farrag, S., Mohamed Ali, H. (2022). 'Nutritional Value and Chemical Composition of Bread Fortified with Natural Sources of Iron and Calcium القيمة الغذائية والتركيب الكيميائي للخبز المدعم بمصادر طبيعية من الحديد والكالسيوم.', EKB Journal Management System, 5(13), pp. 132-150. doi: 10.21608/hgg.2022.330357
Alaa Eldeen Mohammed Rabia, S., Ahmed Farrag, S., Mohamed Ali, H. Nutritional Value and Chemical Composition of Bread Fortified with Natural Sources of Iron and Calcium القيمة الغذائية والتركيب الكيميائي للخبز المدعم بمصادر طبيعية من الحديد والكالسيوم.. EKB Journal Management System, 2022; 5(13): 132-150. doi: 10.21608/hgg.2022.330357