Physico-chemical composition, minerals content and sensory evaluation of psyllium husks toast bread التركيب الفيزيائي والمحتوي المعدني والتقييم الحسي لقشور السيليوم لخبز التوست
فضل, ., Mohamed, H., Omer, S. (2024). Physico-chemical composition, minerals content and sensory evaluation of psyllium husks toast bread التركيب الفيزيائي والمحتوي المعدني والتقييم الحسي لقشور السيليوم لخبز التوست. EKB Journal Management System, 7(21), -. doi: 10.21608/hgg.2024.265253.1037
آيه محمد فضل; hend Mohamed; Soad Omer. "Physico-chemical composition, minerals content and sensory evaluation of psyllium husks toast bread التركيب الفيزيائي والمحتوي المعدني والتقييم الحسي لقشور السيليوم لخبز التوست". EKB Journal Management System, 7, 21, 2024, -. doi: 10.21608/hgg.2024.265253.1037
فضل, ., Mohamed, H., Omer, S. (2024). 'Physico-chemical composition, minerals content and sensory evaluation of psyllium husks toast bread التركيب الفيزيائي والمحتوي المعدني والتقييم الحسي لقشور السيليوم لخبز التوست', EKB Journal Management System, 7(21), pp. -. doi: 10.21608/hgg.2024.265253.1037
فضل, ., Mohamed, H., Omer, S. Physico-chemical composition, minerals content and sensory evaluation of psyllium husks toast bread التركيب الفيزيائي والمحتوي المعدني والتقييم الحسي لقشور السيليوم لخبز التوست. EKB Journal Management System, 2024; 7(21): -. doi: 10.21608/hgg.2024.265253.1037