EFFECT OF XANTHAN AND GUAR GUM ADDITION ON RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF LIBYAN WHEAT DOUGH تأثير إضافة صمغ الجوار و الزنثان على الصفات الريولوجيه لدقيق القمح الليبي (اشريشره)
عبدالمولى, ., سلطان, ., صالح, . (2014). EFFECT OF XANTHAN AND GUAR GUM ADDITION ON RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF LIBYAN WHEAT DOUGH تأثير إضافة صمغ الجوار و الزنثان على الصفات الريولوجيه لدقيق القمح الليبي (اشريشره). EKB Journal Management System, 5(4), 213-220. doi: 10.21608/jfds.2014.52764
نصر عبدالرازق عبدالمولى; عبدالرسول عوض سلطان; هدى محمد صالح. "EFFECT OF XANTHAN AND GUAR GUM ADDITION ON RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF LIBYAN WHEAT DOUGH تأثير إضافة صمغ الجوار و الزنثان على الصفات الريولوجيه لدقيق القمح الليبي (اشريشره)". EKB Journal Management System, 5, 4, 2014, 213-220. doi: 10.21608/jfds.2014.52764
عبدالمولى, ., سلطان, ., صالح, . (2014). 'EFFECT OF XANTHAN AND GUAR GUM ADDITION ON RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF LIBYAN WHEAT DOUGH تأثير إضافة صمغ الجوار و الزنثان على الصفات الريولوجيه لدقيق القمح الليبي (اشريشره)', EKB Journal Management System, 5(4), pp. 213-220. doi: 10.21608/jfds.2014.52764
عبدالمولى, ., سلطان, ., صالح, . EFFECT OF XANTHAN AND GUAR GUM ADDITION ON RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF LIBYAN WHEAT DOUGH تأثير إضافة صمغ الجوار و الزنثان على الصفات الريولوجيه لدقيق القمح الليبي (اشريشره). EKB Journal Management System, 2014; 5(4): 213-220. doi: 10.21608/jfds.2014.52764