| 1. | Effect of Fermented Kefir Consumption Mixed with Different Cereals Formula on Obese Rats تأثير تناول الکفير المخمر المخلوط بترکيبات مختلفة من الحبوب على الفئران البدينة | |
| Pages 221-225 | ||
| M. A. Abd El Ghany; Lobna A. Shelbaya; Fawzia R. Abd-elhameed | ||
| 2. | Preparation of Drink of Naturally Colored Milk Mixed with Root Beet إنتاج مشروب لبني ملون طبيعيًا باستخدام البنجر | |
| Pages 227-230 | ||
| Sahar Abd Allah Nasser | ||
| 3. | Goat and Cow Milk Infant Formula, Protein Quality Evaluation in Rats تقييم جودة البروتين لترکيبة الاطفال المستخدم فيها لبن الماعز ولبن الابقار في الفئران | |
| Pages 231-233 | ||
| Hoda M. El-zeini; M. M. El-Abd; K. A. Soryal; shaimaa gaber | ||
| 4. | Chemical, Physical and Sensory Evaluation of Untraditional Chicken Nuggets Formula Using Taro Flour (Colocasia esculenta L. Schott) التقييم الکيميائي والفيزيائي والحسي لخلطة ناجتس الدجاج غيرالتقليدية باستخدام دقيق القلقاس | |
| Pages 235-239 | ||
| Eman M. Abo-Zaid; Fatma M. Saleh | ||