1 | Effect of Fermented Kefir Consumption Mixed with Different Cereals Formula on Obese Rats تأثير تناول الکفير المخمر المخلوط بترکيبات مختلفة من الحبوب على الفئران البدينة | |
Page 221-225 | ||
M. A. Abd El Ghany; Lobna A. Shelbaya; Fawzia R. Abd-elhameed | ||
2 | Preparation of Drink of Naturally Colored Milk Mixed with Root Beet إنتاج مشروب لبني ملون طبيعيًا باستخدام البنجر | |
Page 227-230 | ||
Sahar Abd Allah Nasser | ||
3 | Goat and Cow Milk Infant Formula, Protein Quality Evaluation in Rats تقييم جودة البروتين لترکيبة الاطفال المستخدم فيها لبن الماعز ولبن الابقار في الفئران | |
Page 231-233 | ||
Hoda M. El-zeini; M. M. El-Abd; K. A. Soryal; shaimaa gaber | ||
4 | Chemical, Physical and Sensory Evaluation of Untraditional Chicken Nuggets Formula Using Taro Flour (Colocasia esculenta L. Schott) التقييم الکيميائي والفيزيائي والحسي لخلطة ناجتس الدجاج غيرالتقليدية باستخدام دقيق القلقاس | |
Page 235-239 | ||
Eman M. Abo-Zaid; Fatma M. Saleh | ||