EKB Journal Management System
Volume & Issue: Volume 2, Issue 1, January 2022  XML

1

Factors Affecting the Turnover of Entry-Level Employees in Housekeeping Department in Five Star Hotels

Page 3-16
Beshoy W. Fakhry; Sameh Saad; Yasser Ibrahim

2

The Impact of Applying Molecular Gastronomy Techniques on Achieving Dimensions of Competitive Advantage in Cairo Egyptian Restaurants

Page 17-44
Mohammed Alaa Elsayed; Sherif Gamal Soliman; Mohammed Abd El-Fattah Zohry

3

Towards A Sustainable Hotel Education (An Analytical Strategic Study at The Faculty of Tourism and Hotels, Mansoura University - TOWS Matrix as A Model)

Page 45-74
Ahmed Saleh Saleh; Mohammed Abd El-Fattah Zohry

4

Evaluating the Impact of Applying Organizational Creativity on Tourism Companies` Success

Page 75-84
Neven Samy Hasan

5

Implementation of Internet of things in Egypt airports and hotels: An Exploratory Study

Page 85-104
Helen Abd El-Hamid Abd El-Hakim; Mohamed Fathy Agina

6

Studying the Effect of Emotional Intelligence on Employee Performance, Applied on Egyptian Tourism Companies

Page 105-116
Neven Samy Hasan

7

Unpublished bA- Figurines in the Egyptian Museum at Cairo

Page 117-128
Hanaa Mokhtar El-Behairy; Yahya Mostafa Zaki

8

تقييم تطبيق الإدارة البيئية في الفنادق المصرية(علي عينة من فنادق الخمس نجوم بمحافظة الأقصر )

Page 129-144
عبد الغني سيد النجار

9

واقع أخلاقيات العاملين في الفنادق المصرية (دراسة أستكشافية علي عينة من فنادق مدينة الأقصر)

Page 145-164
عبد الغني سيد النجار; صالح عبدالحميد عروس; محمد عبدالفتاح زهري

10

أثر تسويق سياحة الممرات الجبلية فى البحر الأحمر

Page 165-189
ميرفت حسين خليل; نشوى سمير الشريف; جيرمين حسين عبد الكافى

11

دراسة أثر المثلث الذهبى كميزة تنافسية للمقصد السياحى المصرى

Page 190-208
محمد محمد عيسى; هالة حامد عبد المجيد; جيرمين حسين عبد الكافى