1 | التكنولوجيا الرقمية في مجال صناعة الأغذية وتحسين البيئة الغذائية | |
Page 1-16 | ||
حيدر علي حميد; سوسن علي حميد; روضة محمود العلي | ||
2 | الكولاجين، تركيبه، مصادره، قيمته الغذائية والصحية وتطبيقاته في الغذاء | |
Page 17-38 | ||
عالية زيارة هاشم; لينا سمير محمد; فليحه حسن حسين | ||
3 | دراسة إقتصادية للمُشكلات والمُعوقات التي تُواحه المُنتجين الزراعيين في الأراضي الجديدة دراسة حالة ( مُحافظة الوادي الجديد ) | |
Page 39-60 | ||
ربيع محمد أحمد علي بلال | ||
4 | Study and evaluation of feeding on Sprouted barley on the productive performance of dromedary camels | |
Page 61-90 | ||
Fatma. R. Abdel Aziz; Sherin ph. Mekhail | ||
5 | The effect of modern care methods on the mortality rate of Dromedary camels calves | |
Page 91-110 | ||
Fatma. R. Abdel Aziz; Hany G. Keshta | ||
6 | Biochemical and Histopathological Alteration in Cyprinus Carpio Exposed to CuSO4 and Died with Azolla and Duckweed | |
Page 111-123 | ||
Rana T. Altaee; Nidhal T. Taha Al-Taha; Farah Sameer Salh | ||