| 1. | التكنولوجيا الرقمية في مجال صناعة الأغذية وتحسين البيئة الغذائية | |
| Pages 1-16 | ||
| حيدر علي حميد; سوسن علي حميد; روضة محمود العلي | ||
| 2. | الكولاجين، تركيبه، مصادره، قيمته الغذائية والصحية وتطبيقاته في الغذاء | |
| Pages 17-38 | ||
| عالية زيارة هاشم; لينا سمير محمد; فليحه حسن حسين | ||
| 3. | دراسة إقتصادية للمُشكلات والمُعوقات التي تُواحه المُنتجين الزراعيين في الأراضي الجديدة دراسة حالة ( مُحافظة الوادي الجديد ) | |
| Pages 39-60 | ||
| ربيع محمد أحمد علي بلال | ||
| 4. | Study and evaluation of feeding on Sprouted barley on the productive performance of dromedary camels | |
| Pages 61-90 | ||
| Fatma. R. Abdel Aziz; Sherin ph. Mekhail | ||
| 5. | The effect of modern care methods on the mortality rate of Dromedary camels calves | |
| Pages 91-110 | ||
| Fatma. R. Abdel Aziz; Hany G. Keshta | ||
| 6. | Biochemical and Histopathological Alteration in Cyprinus Carpio Exposed to CuSO4 and Died with Azolla and Duckweed | |
| Pages 111-123 | ||
| Rana T. Altaee; Nidhal T. Taha Al-Taha; Farah Sameer Salh | ||