| 1. | ESTIMATING THE EGYPTIAN CONSUMER DEMAND ON SOME FOOD COMMODITIES تقدير طلب المستهلک المصرى على بعض السلع الغذائية | |
| Pages 10607-10616 | ||
| عطيات محمد السعید أبو زايد | ||
| 2. | AN ANALYTICAL STUDY FOR ECONOMICS OF DRY AND WHITE CHEESE INDUSTRY دراسة تحليلية لاقتصاديات تصنيع الجبن الأبيض والجاف | |
| Pages 10617-10627 | ||
| أنور على لبن | ||
| 3. | AN ANALYTICAL STUDY OF AFFECTIVE FACTORS FOR MEAT PRODUCTION AND CONSUMPTION IN EGYPT. دراسة تحليلية للعوامل المحددة لإنتاج واستهلاک اللحوم الحمراء فى جمهورية مصر العربية | |
| Pages 10629-10639 | ||
| رياض السید أحمد عمارة; عمر وهبي; على عاصم زکى فؤاد; ولاء على محمد | ||
| 4. | SOME VARIABLES AFFECTING ATTITUDES OF RURAL PEOPLE TOWARD ENVIRONMENT CONSERVATION IN MENOUFYIA AND BENI-SUEF GOVERNORATES بعض المتغيرات المؤثرة على إتجاه الريفيين نحو صيانة البيئة بمحافظتى المنوفية وبنى سويف | |
| Pages 10641-10652 | ||
| نجوى عبد الرحمن حسن | ||