Number of Articles: 5 | ||
1 | Production of functional karish cheese fortified with vitamin D3 in Nanoemulsion | |
Volume 48, Issue 1, June 2023, Page 31-40 | ||
S. A. Hendy | ||
2 | نموذج مقترح لتدعيم مشروعات ريادة الأعمال في مصر | |
Volume 2, Issue 1, March 2022, Page 233-244 | ||
زينهم مشحوت سيد احمد خواجه | ||
3 | مستخلص الکالسيوم من قشر بيض الدجاج کمصدر غذائي للکالسيوم في بعض العصائر | |
Volume 8, Issue 39, March 2022, Page 187-208 | ||
سهام فراج; ناريمان اسحق; دعاء زايد | ||
4 | STRENGTHENING OF FLAT SLABS CONNECTION WITH EDGE COLUMNS AGAINST PUNCHING SHEAR USING NEAR SURFACE MOUNTED (NSM) CARBON FIBER REINFORCED POLYMER (CFRP) BARS | |
Volume 16, Issue 61, October 2021, Page 1024-1041 | ||
Mostafa Ibrahim; Mostafa Hamdy; Ahmed Hasan | ||
5 | دراسة الجودة التخزينية للخبز المدعم بمستويات مختلفة من مسحوق اليانسون | |
Volume 29, Issue 1, January 2019, Page 107-128 | ||
ثناء جودة | ||