Number of Articles: 4 | ||
1 | جودة الخبز المذعم ببعض مخاليط الحبوب | |
Volume 30, Issue 1, January 2020, Page 1-18 | ||
ليلي البديوي; عماد الخولي; امينة طير البر | ||
2 | Utilization of Cheese Whey and UF Milk Permeate in Manufacture of Egyptian Baladi Bread | |
Volume 15, Issue 1, June 2018, Page 9-22 | ||
El-Batawy I.; Samar Mahdy; M. Abo El-Naga | ||
3 | Utilization of Ras Cheese Sweet Whey, Acidic Cheese Whey and Permeate to Improve of Baladi Bread Properties | |
Volume 8, Issue 11, November 2017, Page 449-453 | ||
A. M. Gaber; A. S. Abd- El Satar; I. M. I. Abdeen | ||
4 | تقييم القيمة الغذائية للکماج والخبز البلدى المنتج فى محافظة دمياط | |
Volume 25, Issue 1, January 2015, Page 29-43 | ||
عماد الخولى; طارق عبد الرحمن; اميرة حمودة | ||