EKB Journal Management System
Keywords = baladi bread
Number of Articles: 4

1

جودة الخبز المذعم ببعض مخاليط الحبوب

Volume 30, Issue 1, January 2020, Page 1-18
ليلي البديوي; عماد الخولي; امينة طير البر

2

Utilization of Cheese Whey and UF Milk Permeate in Manufacture of Egyptian Baladi Bread

Volume 15, Issue 1, June 2018, Page 9-22
El-Batawy I.; Samar Mahdy; M. Abo El-Naga

3

Utilization of Ras Cheese Sweet Whey, Acidic Cheese Whey and Permeate to Improve of Baladi Bread Properties

Volume 8, Issue 11, November 2017, Page 449-453
A. M. Gaber; A. S. Abd- El Satar; I. M. I. Abdeen

4

تقييم القيمة الغذائية للکماج والخبز البلدى المنتج فى محافظة دمياط

Volume 25, Issue 1, January 2015, Page 29-43
عماد الخولى; طارق عبد الرحمن; اميرة حمودة