EKB Journal Management System
Keywords = التركيب الكيميائي
Number of Articles: 5

1

Characteristics of Soft Cheese Fortified by Moringa oleifera and Mentha piperita Leaves

Volume 55, Issue 2, April 2024, Page 55-67
Asmaa H. M. Moneeb; Raghda M.S. Moawad; Dina M. Osman

2

Alleviating the Effects of High-Temperature Stress on Parsley Plants by Foliar Application of Proline, Glycine Betaine, and Salicylic Acid

Volume 44, Issue 4, December 2023, Page 633-646
Sary Hassan Brengi; Ibrahim N. Nasef

3

Using Lemongrass in Functional Food Production

Volume 44, Issue 2, June 2023, Page 237-240
Sherine Shawky Fayad; Mohamed E. A. Nasser

4

التركيب الكيميائي والقيمة الغذائية لبعض المنتجات الخالية من الجلوتين والمدعمة ببعض البقوليات

Volume 6, Issue 16, January 2023, Page 169-194
آلاء مصطفى عبد المحسن; سعاد محمد عمر; هند محمد علي

5

Nutritional Value and Chemical Composition of Bread Fortified with Natural Sources of Iron and Calcium القيمة الغذائية والتركيب الكيميائي للخبز المدعم بمصادر طبيعية من الحديد والكالسيوم.

Volume 5, Issue 13, February 2022, Page 132-150
Sara Alaa Eldeen Mohammed Rabia; Seham Ahmed Farrag; Hend Mohamed Ali