EKB Journal Management System
Keywords = total phenolic compounds
Number of Articles: 6

1

SOME FACTORS AFFECTING IN VITRO SECONDARY METABOLITES PRODUCTION FROM VERBESINA ENCELIOIDES CALLUS CULTURES

Volume 37, Issue 11, November 2022, Page 80-94

2

Chicory Leave Powder as A Functional Ingredient: Chemical Composition, Bioactive Compounds and Antioxidant Activity

Volume 42, Issue 4, October 2021, Page 935-940
Hamid Morsi Ziena; Soad T. Kheir; Basma Rabea Ghazey

3

Bioactive compounds and antioxidant activity of the non-edible parts of two taxa from Egyptian Artichoke (Cynara scolymus L.)

Volume 48, Issue 1, June 2019, Page 1-15

4

التأثير المحتمل لبذور وزيت السمسم على فقر الدم الناتج عن نقص الحديد في الفئران

Volume 5, العدد 22 اقتصاد (تغذیة), May 2019, Page 127-141
ريحاب ابراهينم تاج الدين; رانيا شمس الدين فخر الدين

5

الخصائص الغذائية والمحتوى من المرکبات النشطة حيويا والتحاليل الريولوجية لدقيق بذور الکينوا: تطبيقات عمى الکيک

Volume 4, العدد 17 (الاقتصاد المنزلی), July 2018, Page 1-14
أريج سلامة علي

6

CHEMICAL COMPOSITION AND THE ANTIOXIDANT ACTIVITY OF TWO EDIBLE MUSHROOMS

Volume 45, Issue 4, July 2018, Page 1385-1394
Amaal S. Mohammed; A. O. Osman; R. A. El Masry; S. S. El Saadany