Number of Articles: 4 | ||
1 | Using Lemongrass in Functional Food Production | |
Volume 44, Issue 2, June 2023, Page 237-240 | ||
Sherine Shawky Fayad; Mohamed E. A. Nasser | ||
2 | Physico-chemical Evaluation of White and Pink Grapefruit (Citrus paradisi) Juice | |
Volume 50, Issue 3, September 2019, Page 112-122 | ||
M. A. Seleim; Manal A.M. Hassan; A. S.M. Saleh; Nadia H. A. | ||
3 | المرکبات النشطة بيولوجيا والأنشطة المضادة للأکسدة المحتملة لمنتجات الفاکهة في مصر | |
Volume 5, العدد 22 اقتصاد (تغذیة), May 2019, Page 19-38 | ||
خديجة محمد سيد | ||
4 | انتاج کاتشب وظيفي مبتکر غني بمضادات الاکسدة من مخلوط الطماطم والحرنکش | |
Volume 28, Issue 4, October 2018, Page 349-368 | ||
محمد نعيم | ||