Functional Properties and Acceptability of Ice Soy Milk Fortified with Papaya or Kiwiالخصائص الوظيفية ودرجه التقبل لمثلج لبن فول الصويا المدعم بالکيوى او الباباظ
Abdelsalam, R., Bikheet, M., Zahran, A. (2020). Functional Properties and Acceptability of Ice Soy Milk Fortified with Papaya or Kiwiالخصائص الوظيفية ودرجه التقبل لمثلج لبن فول الصويا المدعم بالکيوى او الباباظ. EKB Journal Management System, 11(6), 157-164. doi: 10.21608/jfds.2020.106368
Rokaia R. Abdelsalam; Maha M. Bikheet; A. S. Zahran. "Functional Properties and Acceptability of Ice Soy Milk Fortified with Papaya or Kiwiالخصائص الوظيفية ودرجه التقبل لمثلج لبن فول الصويا المدعم بالکيوى او الباباظ". EKB Journal Management System, 11, 6, 2020, 157-164. doi: 10.21608/jfds.2020.106368
Abdelsalam, R., Bikheet, M., Zahran, A. (2020). 'Functional Properties and Acceptability of Ice Soy Milk Fortified with Papaya or Kiwiالخصائص الوظيفية ودرجه التقبل لمثلج لبن فول الصويا المدعم بالکيوى او الباباظ', EKB Journal Management System, 11(6), pp. 157-164. doi: 10.21608/jfds.2020.106368
Abdelsalam, R., Bikheet, M., Zahran, A. Functional Properties and Acceptability of Ice Soy Milk Fortified with Papaya or Kiwiالخصائص الوظيفية ودرجه التقبل لمثلج لبن فول الصويا المدعم بالکيوى او الباباظ. EKB Journal Management System, 2020; 11(6): 157-164. doi: 10.21608/jfds.2020.106368