iKNiTO Journal Management System
Toggle navigation
Home
Volume & Issue:
Volume 11, Issue 6, June 2020, Page 151-186
1
Physicochemical and Sensory Properties of Low-Fat Ice Cream Made with Inulin and Maltodextrin as Fat Replacers. الخواص الفيزيائية والکيميائية والحسية للمثلجات القشدية منخفضة الدهن المصنعة من الإنيولين والمالتودکسترين کبدائل للدهن
Page
151-156
H. A. Ateteallah; A. A. Abd-Alla; A. H. Ateteallah; Noha A. Hassan
View Article
|
PDF
851.18 K
|
View on SCiNiTO
2
Functional Properties and Acceptability of Ice Soy Milk Fortified with Papaya or Kiwiالخصائص الوظيفية ودرجه التقبل لمثلج لبن فول الصويا المدعم بالکيوى او الباباظ
Page
157-164
Rokaia R. Abdelsalam; Maha M. Bikheet; A. S. Zahran
View Article
|
PDF
1.28 MB
|
View on SCiNiTO
3
Chemical and Microbiological Qualities of Certain Local Dairy Products in Assiut City تقييم الجودة الکيميائية والميکروبيولوجية لبعض منتجات الألبان بمدينة أسيوط.
Page
165-169
Azza H. Z. El-deen; A. M. Abd El-Rahim; F. E. El-Gazzar; Dina M. Ossman; Ghada A. Mahmoud
View Article
|
PDF
778.42 K
|
View on SCiNiTO
4
Production of Nutraceutical Probiotic Whey–Based Beverage Fortified with Annona squamosal L. (Custard apple ) Fruit إنتاج مشروب شرش حيوى مغذى مدعم بفاکهة (ثمرة القشدة) Annona squamosal L
Page
171-177
Safaa A. M. El-Aidie; H. O. Hatem; Amal M. Ewis; Amal M. M. El-Nimer
View Article
|
PDF
960.6 K
|
View on SCiNiTO
5
Utilization of Moringa Leaves Extract in The Production of Functional White Soft Cheese الاستفادة من مستخلص أوراق المورينجا لإنتاج الجبن الأبيض الطري الوظيفي
Page
179-186
E. M. Abd El-Wahed; A. Osman
View Article
|
PDF
558.46 K
|
View on SCiNiTO