EKB Journal Management System
Volume & Issue: Volume 11, Issue 6, June 2020, Page 151-186  XML

1

Physicochemical and Sensory Properties of Low-Fat Ice Cream Made with Inulin and Maltodextrin as Fat Replacers. الخواص الفيزيائية والکيميائية والحسية للمثلجات القشدية منخفضة الدهن المصنعة من الإنيولين والمالتودکسترين کبدائل للدهن

Page 151-156
H. A. Ateteallah; A. A. Abd-Alla; A. H. Ateteallah; Noha A. Hassan

2

Functional Properties and Acceptability of Ice Soy Milk Fortified with Papaya or Kiwiالخصائص الوظيفية ودرجه التقبل لمثلج لبن فول الصويا المدعم بالکيوى او الباباظ

Page 157-164
Rokaia R. Abdelsalam; Maha M. Bikheet; A. S. Zahran

3

Chemical and Microbiological Qualities of Certain Local Dairy Products in Assiut City تقييم الجودة الکيميائية والميکروبيولوجية لبعض منتجات الألبان بمدينة أسيوط.

Page 165-169
Azza H. Z. El-deen; A. M. Abd El-Rahim; F. E. El-Gazzar; Dina M. Ossman; Ghada A. Mahmoud

4

Production of Nutraceutical Probiotic Whey–Based Beverage Fortified with Annona squamosal L. (Custard apple ) Fruit إنتاج مشروب شرش حيوى مغذى مدعم بفاکهة (ثمرة القشدة) Annona squamosal L

Page 171-177
Safaa A. M. El-Aidie; H. O. Hatem; Amal M. Ewis; Amal M. M. El-Nimer

5

Utilization of Moringa Leaves Extract in The Production of Functional White Soft Cheese الاستفادة من مستخلص أوراق المورينجا لإنتاج الجبن الأبيض الطري الوظيفي

Page 179-186
E. M. Abd El-Wahed; A. Osman