مقارنة الصفات الفيزيائية والکيميائية والريولوجية والخبازة لبعض أصناف القمح المحلي والمستورد COMPARISON OF PHYSICAL, CHEMICAL, RHEOLOGICAL AND BAKING PROPERTIES OF SOME LOCAL AND IMPORTED WHEAT VARIETIES
(2010). مقارنة الصفات الفيزيائية والکيميائية والريولوجية والخبازة لبعض أصناف القمح المحلي والمستورد COMPARISON OF PHYSICAL, CHEMICAL, RHEOLOGICAL AND BAKING PROPERTIES OF SOME LOCAL AND IMPORTED WHEAT VARIETIES. EKB Journal Management System, 13.2(13.2), 37-51. doi: 10.21608/auber.2010.149300
. "مقارنة الصفات الفيزيائية والکيميائية والريولوجية والخبازة لبعض أصناف القمح المحلي والمستورد COMPARISON OF PHYSICAL, CHEMICAL, RHEOLOGICAL AND BAKING PROPERTIES OF SOME LOCAL AND IMPORTED WHEAT VARIETIES". EKB Journal Management System, 13.2, 13.2, 2010, 37-51. doi: 10.21608/auber.2010.149300
(2010). 'مقارنة الصفات الفيزيائية والکيميائية والريولوجية والخبازة لبعض أصناف القمح المحلي والمستورد COMPARISON OF PHYSICAL, CHEMICAL, RHEOLOGICAL AND BAKING PROPERTIES OF SOME LOCAL AND IMPORTED WHEAT VARIETIES', EKB Journal Management System, 13.2(13.2), pp. 37-51. doi: 10.21608/auber.2010.149300
مقارنة الصفات الفيزيائية والکيميائية والريولوجية والخبازة لبعض أصناف القمح المحلي والمستورد COMPARISON OF PHYSICAL, CHEMICAL, RHEOLOGICAL AND BAKING PROPERTIES OF SOME LOCAL AND IMPORTED WHEAT VARIETIES. EKB Journal Management System, 2010; 13.2(13.2): 37-51. doi: 10.21608/auber.2010.149300