iKNiTO Journal Management System
Toggle navigation
Home
Volume & Issue:
Volume 13.2, Issue 13.2 - Serial Number 13, October 2010, Page 1-141
1
IDENTIFICATION OF MEAT SPECIES IN SOME MEAT PRODUCTS IN ASSIUT CITY التعرف على أنواع اللحوم الموجودة في بعض منتجات اللحوم في مدينة أسيوط
Page
1-12
View Article
|
PDF
378.12 K
|
View on SCiNiTO
2
ARTIFICIAL NEURAL NETWORK FOR PREDICTION AND CONTROL OF BLASTING VIBRATIONS IN ASSIUT LIMESTONE QUARRY-EGYPT
Page
13-25
View Article
|
PDF
45.6 K
|
View on SCiNiTO
3
SUITABILITY OF UTILIZING SHALLOW GROUNDWATER IN IRRIGTING DIFFRENT SOILS IN EL-KHARGA OASIS مدى مالئمة استخدام مياه الحفر السطحية لرى أنواع مختلفة من األراضى فى واحة الخارجة
Page
27-47
View Article
|
PDF
1.65 MB
|
View on SCiNiTO
4
A STUDY ON STUDENT'S FEELING AND ATTITUDE TOWARD FAMILY HEALTH CARE AT FACULTY OF NURSING, ASSIUT UNIVERSITY دراسة شعور واتجاھات طالبات کلية التمريض بجامعه أسيوط تجاه الرعاية الصحية لألسرة
Page
47-62
View Article
|
PDF
186.32 K
|
View on SCiNiTO
5
COMPARATIVE STUDY IN MIDGUT HISTOLGICAL STRUCTURE OF QUEEN AND WORKER YEMENI HONEY BEES APIS MELLIFERA JEMENATICA (HYMENOPTERA: APIDAE) IN PUPAE AND ADULT STAGES UNDER NATURAL NUTRITION دراسة مقارنة في الترکيب النسيجي للمعي األوسط لملکة وشغالة نحل العسل المحلي لکل من العذراء والطور البالغ تحت ظروف التغذية الطبيعية
Page
63-76
View Article
|
PDF
606.84 K
|
View on SCiNiTO
6
STUDIES ON THE BINARY AND TERNARY COMPLEXES OF MERCURY (II) WITH GALLIC ACID AND ADRENALINE دراسات على المتراکبات الثنائية الثلثية أليون الزئبقيک مع حمض الجاليک وھرمون األدريناليـن
Page
77-90
View Article
|
PDF
294.42 K
|
View on SCiNiTO
7
تصنيف الغطاء النباتي الرعوي بمرعى کلية الزراعة جامعة الفاتح - طرابلس - الجماھيريه الليبية CLASSIFICATION OF THE VEGETATION COVER IN THE PASTURE OF FACULTY OF AGRICULTUREAL FATEH UNIVERSITY, LIBYA
Page
1-17
View Article
|
PDF
330.43 K
|
View on SCiNiTO
8
تکون الندف والتکتالت لألحياء الخيطية في مشروع معالجة مياه الصرف الصحي في الرستمية ببغداد - العراق BIOLOGICAL FILAMENTOUS BULKING AND FLOCS FORMING IN THE AL-RUSTUMYIA SEWAGE TREATMENT PLANT IN BAGHDAD-IRAQ
Page
25-35
View Article
|
PDF
471.26 K
|
View on SCiNiTO
9
مقارنة الصفات الفيزيائية والکيميائية والريولوجية والخبازة لبعض أصناف القمح المحلي والمستورد COMPARISON OF PHYSICAL, CHEMICAL, RHEOLOGICAL AND BAKING PROPERTIES OF SOME LOCAL AND IMPORTED WHEAT VARIETIES
Page
37-51
View Article
|
PDF
321.33 K
|
View on SCiNiTO