iKNiTO Journal Management System
Toggle navigation
Home
1.
IDENTIFICATION OF MEAT SPECIES IN SOME MEAT PRODUCTS IN ASSIUT CITY التعرف على أنواع اللحوم الموجودة في بعض منتجات اللحوم في مدينة أسيوط
Pages
1-12
View Article
PDF
378.12 K
2.
ARTIFICIAL NEURAL NETWORK FOR PREDICTION AND CONTROL OF BLASTING VIBRATIONS IN ASSIUT LIMESTONE QUARRY-EGYPT
Pages
13-25
View Article
PDF
45.6 K
3.
SUITABILITY OF UTILIZING SHALLOW GROUNDWATER IN IRRIGTING DIFFRENT SOILS IN EL-KHARGA OASIS مدى مالئمة استخدام مياه الحفر السطحية لرى أنواع مختلفة من األراضى فى واحة الخارجة
Pages
27-47
View Article
PDF
1.65 M
4.
A STUDY ON STUDENT'S FEELING AND ATTITUDE TOWARD FAMILY HEALTH CARE AT FACULTY OF NURSING, ASSIUT UNIVERSITY دراسة شعور واتجاھات طالبات کلية التمريض بجامعه أسيوط تجاه الرعاية الصحية لألسرة
Pages
47-62
View Article
PDF
186.32 K
5.
COMPARATIVE STUDY IN MIDGUT HISTOLGICAL STRUCTURE OF QUEEN AND WORKER YEMENI HONEY BEES APIS MELLIFERA JEMENATICA (HYMENOPTERA: APIDAE) IN PUPAE AND ADULT STAGES UNDER NATURAL NUTRITION دراسة مقارنة في الترکيب النسيجي للمعي األوسط لملکة وشغالة نحل العسل المحلي لکل من العذراء والطور البالغ تحت ظروف التغذية الطبيعية
Pages
63-76
View Article
PDF
606.84 K
6.
STUDIES ON THE BINARY AND TERNARY COMPLEXES OF MERCURY (II) WITH GALLIC ACID AND ADRENALINE دراسات على المتراکبات الثنائية الثلثية أليون الزئبقيک مع حمض الجاليک وھرمون األدريناليـن
Pages
77-90
View Article
PDF
294.42 K
7.
تصنيف الغطاء النباتي الرعوي بمرعى کلية الزراعة جامعة الفاتح - طرابلس - الجماھيريه الليبية CLASSIFICATION OF THE VEGETATION COVER IN THE PASTURE OF FACULTY OF AGRICULTUREAL FATEH UNIVERSITY, LIBYA
Pages
1-17
View Article
PDF
330.43 K
8.
تکون الندف والتکتالت لألحياء الخيطية في مشروع معالجة مياه الصرف الصحي في الرستمية ببغداد - العراق BIOLOGICAL FILAMENTOUS BULKING AND FLOCS FORMING IN THE AL-RUSTUMYIA SEWAGE TREATMENT PLANT IN BAGHDAD-IRAQ
Pages
25-35
View Article
PDF
471.26 K
9.
مقارنة الصفات الفيزيائية والکيميائية والريولوجية والخبازة لبعض أصناف القمح المحلي والمستورد COMPARISON OF PHYSICAL, CHEMICAL, RHEOLOGICAL AND BAKING PROPERTIES OF SOME LOCAL AND IMPORTED WHEAT VARIETIES
Pages
37-51
View Article
PDF
321.33 K