Preparing of Probiotic Tahini as A Novel Functional Food and Investigate its Effect along with Fish Oil against Alzheimer’s Disease in Rats إعداد طحينة متخمرة بالبکتيريا الحيوية کغذاء وظيفي جديد و دراسة تأثيرها على مرض الزهايمر مع المعاملة بزيت السمک في الفئران
الزمزمي, . (2019). Preparing of Probiotic Tahini as A Novel Functional Food and Investigate its Effect along with Fish Oil against Alzheimer’s Disease in Rats إعداد طحينة متخمرة بالبکتيريا الحيوية کغذاء وظيفي جديد و دراسة تأثيرها على مرض الزهايمر مع المعاملة بزيت السمک في الفئران. EKB Journal Management System, 10(8), 271-279. doi: 10.21608/jfds.2019.58147
فاطمة محمد الزمزمي. "Preparing of Probiotic Tahini as A Novel Functional Food and Investigate its Effect along with Fish Oil against Alzheimer’s Disease in Rats إعداد طحينة متخمرة بالبکتيريا الحيوية کغذاء وظيفي جديد و دراسة تأثيرها على مرض الزهايمر مع المعاملة بزيت السمک في الفئران". EKB Journal Management System, 10, 8, 2019, 271-279. doi: 10.21608/jfds.2019.58147
الزمزمي, . (2019). 'Preparing of Probiotic Tahini as A Novel Functional Food and Investigate its Effect along with Fish Oil against Alzheimer’s Disease in Rats إعداد طحينة متخمرة بالبکتيريا الحيوية کغذاء وظيفي جديد و دراسة تأثيرها على مرض الزهايمر مع المعاملة بزيت السمک في الفئران', EKB Journal Management System, 10(8), pp. 271-279. doi: 10.21608/jfds.2019.58147
الزمزمي, . Preparing of Probiotic Tahini as A Novel Functional Food and Investigate its Effect along with Fish Oil against Alzheimer’s Disease in Rats إعداد طحينة متخمرة بالبکتيريا الحيوية کغذاء وظيفي جديد و دراسة تأثيرها على مرض الزهايمر مع المعاملة بزيت السمک في الفئران. EKB Journal Management System, 2019; 10(8): 271-279. doi: 10.21608/jfds.2019.58147