iKNiTO Journal Management System
Toggle navigation
Home
Volume & Issue:
Volume 6, Issue 16, April 2023
1
The Effect of Probiotic on Antioxidant Activity of Phenolic Compounds in Functional Yogurt Fortified by Plum Juice
Page
1-41
Nada Ibrahim Bakry; Sahar Soltan Abdel Magied; Yehia Ibrahim Abdel El-Kader; Khaled Rmdan Ibrahim
View Article
|
PDF
766.38 K
|
View on SCiNiTO
2
Study The Probable Effects of Tinnas grewia Extract on Complete Blood Count and Serum Antioxidant Enzymes Levels in Rats
Page
42-54
Abeer.N. Abdel Rahman; Mai. M Khafagy
View Article
|
PDF
442.41 K
|
View on SCiNiTO
3
The Preventative Effect of White Radish Roots Against Aflatoxins-Induced Oxidative Stress in Male Rats
Page
55-84
Aml F Elgazar
View Article
|
PDF
685.18 K
|
View on SCiNiTO
4
تأثير أسلوب الرقمنة علي مظهرية التطريز الالكتروني للجلود الطبيعية
Page
85-143
سناء محمد فتحى عبد الفتاح
View Article
|
PDF
2.23 MB
|
View on SCiNiTO
5
نمط الابحار ( شبه خطي/ قائمة) في بيئة الواقع المعزز وأثره على البناء المعرفي
Page
144-165
إيمان جابر سيد; عادل السيد سرايا; هاني محمد الشيخ; أسماء صبحي عبد الحميد
View Article
|
PDF
377.41 K
|
View on SCiNiTO
6
أثر نمط إنتاج الفيديو في بيئة التعلم المقلوب على بقاء أثر التعلم لدى الطلاب بالمرحلة الاعدادية
Page
166-193
شيماء رمضان محمد قاسم; عبدالعزيز طلبة عبدالحميد; هاني محمد عبده الشيخ; ايهاب مصطفي محمد جادو
View Article
|
PDF
574.93 K
|
View on SCiNiTO
7
Effect of Quinoa Sprouts (Chenopodium Quinoa) on Inflammation and Oxidative Stress Markers of insulin resistance rats
Page
194-221
Shaimaa H Negm; Alaa O Aboraya
View Article
|
PDF
796.21 K
|
View on SCiNiTO