EKB Journal Management System
Keywords = الفينولات
Number of Articles: 9

1

Phytochemicals, Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Garden cress (Lepidium sativum L.) seeds

Articles in Press, Accepted Manuscript , Available Online from 19 February 2023
Mohamed Essam Mohamed Ahmed; MOHAMED MABROUK ELDANASOURY; Haitham A El-khamissi; Hanan Anwer Ali Taie

2

التأثيرات المحتملة لزيت الزيتون والزعتر على الإجهاد التأکسدي ووظائف الکبد في الفئران المصابة بتليف الکبد

Volume 32, Issue 1, January 2022, Page 58-75
هاني المصري; رشا أشکناني; أحمد الهيفي

3

Effect of chitosan and light conditions on the production of callus biomass, total flavonoids and total phenolics in Ginkgo biloba L.

Volume 46, Issue 1, June 2021, Page 28-42
Ahmed Abdelfattah Elateeq; Zakaryia Saad; M. Eissa; S. Ullah

4

Induction of Systemic Resistance in Tomato by some Abiotic Com-pounds Against Meloidogyne javanica

Volume 52, Issue 1, March 2021, Page 74-89
Aida. M. I. El-Zawahry; H. M. El Aref; Shaimaa N Riad; Hanaa S. Zawam

5

Morphological and biochemical responses to application of ascorbic acid on some lupine (Lupinus termis L.) cultivars under salinity stress

Volume 44, Issue 2, December 2019, Page 156-164
R. T. Behairy; H. A. El-khamissi; S. M. El-Hamamsy

6

Nutrient and Phytochemical Compounds of Persimmon and Husk Tomato

Volume 48, Issue 4, August 2017, Page 102-112

7

تأثير المعاملة بالأشعة فوق البنفسجية على ثبات المرکبات النشطة بيولوجيا والنشاط المضاد للأکسدة في الخضروات الورقية أثناء التخزين المبرد

Volume 27, Issue 2, July 2017, Page 29-50
ناهد شحاته; ايمان نجم

8

دراسة مقارنة على ثلاثة من الزيوت النباتية الشائعة الإستهلاک فى الأسواق المحلية المصرية

Volume 27, Issue 1, January 2017, Page 139-150
يوسف الحسانين; سامية جورج; ريعان سيد; سماح محمود

9

الخواص الغذائية والوظيفية لبعض النواتج الثانوية الناتجة من مصانع تجفيف الأغذية

Volume 25, Issue 1, January 2015, Page 83-104
يوسف الحسانين; شريف رجب; فوزية فرغل