EKB Journal Management System
Keywords = اللحوم الحمراء
Number of Articles: 17

1

دراسة اقتصادية لدور الأعلاف غير التقليدية فى زيادة إنتاج اللحوم الحمراء فى مصر (فرص و تحديات)

Volume 34, Issue 1, March 2024, Page 335-353
Mohamed Elzaabalawy; منيرة جلال النجار

2

Future prospects for the impact of the most important factors and variables on the nutritional gap of red meat in Egypt

Volume 48, Issue 1, June 2023, Page 330-345
E. M. Shaban

3

التحليل الجغرافي لمجازر اللحوم الحمراء بمحافظة بني سويف

Volume 29, Issue 1, June 2023, Page 87-152
سيد عبدالعال

4

إنتاج اللحوم الحمراء في محافظة سوهاج: دراسة في الجغرافيا الاقتصادية باستخدام نظم المعلومات الجغرافية

Volume 31, Issue 56, July 2022, Page 710-744
علاء وصفي محمود حميده

5

دراسة اقتصادية للأمن الغذائي من اللحوم الحمراء في جمهورية مصر العربية

Volume 7, Issue 1, December 2021, Page 101-116
أمينة أمين قطب & رويدا أسامة عويضة

6

An economic Study for the Role of the Egyptian Agricultural Bank to finance Agricultural Activities in Aswan Governorate

Volume 42, Issue 4, October 2021, Page 1947-1979
Abdelat Mohamed Mahmoud Ali

7

دراسة اقتصادية لأهم العوامل المؤثرة في إنتاج اللحوم الحمراء في مصر

Volume 12, Issue 8, August 2021, Page 719-723
ندا سيد محمدعمر; ثناء أحمد سليم النوبي; محمد السيد شحاته; ايمان فريد قادوس

8

أثر تذبذب أسعار اللحوم الحمراء علي العمالة والتشغيل (دراسة حالة محافظة البحيرة)

Volume 66, Issue 3, June 2021, Page 127-139
سلامة کمال; إلهام شعبان عبد السلام; دعاء إبراهيم عبد الحميد هاشم

9

An Econometric Analysis of the Red Meat Demand Function in Egypt

Volume 52, Issue 1, March 2021, Page 114-126
Ahmed A. Mohamed; Atif Helmy El sheemy; Dalia Hamed El Showeikh; M. A. Abd El-Latif

10

Study on chemical changes and microbial contamination on cooked meat presented in some local restaurants in Basrah Governorate

Volume 57, Issue 1, 2019, Page 309-314
Ghaidda ALI Makki

11

المشاکل التى تواجه مربي العجول في محافظة الإسکندرية

Volume 3, Issue 2, March and April 2018, Page 215-229
شيرين محمد عفت الفار; رحاب جمال الدين; الحسين خليل النوبى خليل

12

تحليل اقتصادي قياسي لدوال الإنفاق الاستهلاکي للحوم الحمراء بمحافظة الأحساء في المملکة العربية السعودية

Volume 63, Issue 2, April 2018, Page 221-239
سلطان محمد بالحارث; ممتاز ناجي السباعي; حسام الدين حامد منصور

13

دراسة اقتصادية قياسية لتقدير دوال استهلاک اللحوم الحمراء بمحافظة الأحساء في المملکة العربية السعودية

Volume 63, Issue 2, April 2018, Page 185-202
ممتاز ناجي السباعي; حسام الدين حامد منصور; سلطان محمد بالحارث

14

Econometric Analysis for the Food Security Coefficient for Red Meat in Egypt

Volume 37, July-September, September 2016, Page 404-414
Ahmed El-Feel; Abd El-Taif El-Qack; Abd El-Naby Ebeid; El-Hussein El-Seify; Abd El-Gaid Al-Azomy

15

Production and Consumption Economics of Meat and Cows and Buffalo Calves Fattening (Case Study in Alexandria)

Volume 37, July-September, September 2016, Page 461-476
Tarek M.M.Abbasy

16

An Economic Analytical Study Meat Gap in Egypt

Volume 37, April-June, June 2016, Page 299-310
Manar E. Bayomi

17

مشاکل إنتاج اللحوم الحمراء فى محافظة سوهاج

Volume 19, Issue 1, March 2014, Page 204-219
Murad Fouad Gerges; Samir Basilious Nakhla; Salah Elsaid Elwan