EKB Journal Management System
Keywords = الکينوا
Number of Articles: 5

1

الترکيب الکيميائي ونشاط مضادات الأکسدة والخصائص الريولوجية والحسية للخبز المدعم بدقيق الشيا والکينوا

Volume 2022, Issue 66, April 2022, Page 1329-1355
تسبى محمد رشاد لطفى; استير فيکتور عبد النور; أسماء خالد شفيق

2

تأثير استبدال دقيق الارز بدقيق الکينوا والدخن والحمص والخروب على الخصائص الغذائية والحسية للبسکويت الخالي من الجلوتين

Volume 2022, Issue 66, April 2022, Page 1973-2001
منال محمد السيد محمد شحاتة

3

EFFECT OF BIO-ORGANIC FERTILIZERS ON THE CONTENT OF SOME MACRO-NUTRIENTS IN QUINOA PLANT AS WELL AS ITS PRODUCTIVITY AND QUALITY

Volume 51, Issue 1, January 2022, Page 21-42
Amal A. M. Abd alwahab; Mohamed El-Nennah; Abd allah Korayem; Atef A. El-Masry

4

Chlorfenapyr Induce Oxidative Phosphorylation Deficiency in Exposed Rat and the Quinoa Effective Role

Volume 42, Issue 4, October 2021, Page 809-822
Reda Khamis Abdel-Razik; Nadia Ali Hamed

5

Characteristics and Bread-Making Quality of Wheat and Quinoa Flour Blends

Volume 47, Issue 5, October 2016, Page 95-106