1. | Effect of lactic acid bacteria on fermented legumes تأثير بکتيريا حمض اللاکتيک على البقوليات المتخمره | |
Pages 235-238 | ||
Aida H. Afify; A. F. Fathallah; M. A. E. Selim; Fatma M. Elzamazamy | ||
2. | Applicability of Inter – Simple Sequence Repeats ( Issr) for Testing Water Quality Through Cluster Analysis in Onion Genome Treated with Wastewaters تطبيق تقنية التتابعات القصيرة المتکررة التى تتخلل الجينوم فى إختبار جودة المياه من خلال التحليل العنقودي لجينوم البصل المعامل بالمخلفات المائية | |
Pages 239-245 | ||
Mervat I. Kamal | ||
3. | Molecular Characterization of Some Mung Bean (Vigna rediata L.) Genotypes by Using ISSR Technique الوصف الجزيئي لبعض التراکيب الوراثية لفول المونج (Vigna rediata L.) باستخدام تقنية ISSR | |
Pages 247-254 | ||
Sahar F. M. El-Hefnawy | ||