EKB Journal Management System
Volume & Issue: Volume 3, Issue 3, December 2020  XML

1

ما هو تأثیر تطبیق إدارة الجودة الشاملة فی تطویر أعمال التدقیق فی الشرکات

Page 1-40

2

دراسة تحلیلیة للفجوة الغذائیة وأوضاع الأمن الغذائی للأسماک بالممللةة الربییة العرودةة

Page 1-19

3

الأمن الغذائی فی سوریة: دراسة تحلیلیة لأثر الأزمة على المتاح من الغذاء

Page 1-14

4

(تقدیر دالة إنتاج الحبوب الغذائیة فی الوطن العربی ( 1990 م – 2016 م

Page 1-24

5

الاتجاه نحو منظومة الإقتصاد الأخضر کأداة للتنمیة المستدامة

Page 1-28

6

الأداء اللوجیستی وأثره على الإنفتاح التجاری فی دول جامعة الدول العربیة

Page 1-23

7

اقتصاد المعرفة ا ولتنمیة فی الملکة العربیة السعودیة

Page 1-23

8

استراتیجیات الإدارة المستدامة والمتکاملة لمصادر المیاه

Page 1-16

9

دراسة الفعالیة البیولوجیة لمستخلص بذور الکتان و الامیدات المح ر ضة منه لدعم الاقتصاد الزرا ی ع العراق

Page 1-22

10

Comparative effect of Ginger extract nanoparticles with some pesticides on Pink bollworm, Pectinophora gossypiella (Saunders) (Lepidoptera: Gelechiidae)

Page 1-20

11

Environmental Management Program (EMP) for Radiological Hazards, of Granite Fines Waste as A Naturally Occurring Radioactive Material (NORM)

Page 1-16

12

Biodegradation of Acetamiprid by both free and immobilized Lysinobacillus macrolides strain MSR-H10 in soil

Page 1-18

13

Special effects of parsley (Petroselinum crispum) on streptozotocin-induced diabetic rats: biochemical profiles

Page 1-12

14

Effect of NaCl concentrations in irrigation water on growth and antioxidant enzymes activities of Atriplex canescens

Page 1-12