EKB Journal Management System

1.

ما هو تأثیر تطبیق إدارة الجودة الشاملة فی تطویر أعمال التدقیق فی الشرکات

Pages 1-40

2.

دراسة تحلیلیة للفجوة الغذائیة وأوضاع الأمن الغذائی للأسماک بالممللةة الربییة العرودةة

Pages 1-19

3.

الأمن الغذائی فی سوریة: دراسة تحلیلیة لأثر الأزمة على المتاح من الغذاء

Pages 1-14

4.

(تقدیر دالة إنتاج الحبوب الغذائیة فی الوطن العربی ( 1990 م – 2016 م

Pages 1-24

5.

الاتجاه نحو منظومة الإقتصاد الأخضر کأداة للتنمیة المستدامة

Pages 1-28

6.

الأداء اللوجیستی وأثره على الإنفتاح التجاری فی دول جامعة الدول العربیة

Pages 1-23

7.

اقتصاد المعرفة ا ولتنمیة فی الملکة العربیة السعودیة

Pages 1-23

8.

استراتیجیات الإدارة المستدامة والمتکاملة لمصادر المیاه

Pages 1-16

9.

دراسة الفعالیة البیولوجیة لمستخلص بذور الکتان و الامیدات المح ر ضة منه لدعم الاقتصاد الزرا ی ع العراق

Pages 1-22

10.

Comparative effect of Ginger extract nanoparticles with some pesticides on Pink bollworm, Pectinophora gossypiella (Saunders) (Lepidoptera: Gelechiidae)

Pages 1-20

11.

Environmental Management Program (EMP) for Radiological Hazards, of Granite Fines Waste as A Naturally Occurring Radioactive Material (NORM)

Pages 1-16

12.

Biodegradation of Acetamiprid by both free and immobilized Lysinobacillus macrolides strain MSR-H10 in soil

Pages 1-18

13.

Special effects of parsley (Petroselinum crispum) on streptozotocin-induced diabetic rats: biochemical profiles

Pages 1-12

14.

Effect of NaCl concentrations in irrigation water on growth and antioxidant enzymes activities of Atriplex canescens

Pages 1-12