EKB Journal Management System

1.

Food Crises Management in the Pharaonic and the Ptolemaic Periods

Pages 1-20
Tarneem Farag Bayoumy; Wessam Fekry Ibrahim Moussa

2.

Managing Food Waste: What Happens After Food Waste Generation In Hotels?

Pages 21-41
Mahmoud Adel; Abd El-Bary Dawood; Ahmed Rady; Mohamed Abo Taleb

3.

Impact of Strategic Management on Innovation in Five-Star Hotels in Egypt

Pages 42-54
Mohammed Hassan Elmakkawy; Mohamed Kamal Abdien

4.

The Child King

Pages 55-81
Manar Abou Elfetouh Hamed

5.

Customer Opinions on Mobile Applications Used in the Egyptian Hospitality Industry: An Exploratory Study

Pages 82-98
Rania Mohamed Menesy

6.

تقييم أثر نمطي القيادة الملهمة والقيادة الأصيلة علي سلوکيات التنمر في مکان العمل بشرکات السياحة

Pages 99-118
Asmaa Abdelatty Mohamed; Mahmoud Elsayed Emam

7.

تنمية سياحة التراث بمدينة سيوة: دراسة حالة قلعة شالى (سيوة القديمة)

Pages 119-135
Hayat Hossam Ghaly

8.

رحلة الملک فؤاد إلى الصحراء الغربية (دراسة تاريخية سياحية)

Pages 136-150
Amr Mohamed Gamal

9.

سياحة التراث الثقافي من خلال التطبيق علي کنائس واديرة القديس مارجرجس الروماني الاثرية بمصر القديمة

Pages 151-172
Amira Mahrous Moustafa; Mary Magdy Anwar

10.

أثر جودة الحياة الوظيفية علي مستوي المرونة التنظيمية في شرکات الطيران: دراسة تطبيقية علي شرکة مصر للطيران

Pages 173-188
ِِAsmaa Abdelatty Mohamed

11.

تحور عمود جد في الفن المصري القديم

Pages 189-211
Ibrahim Abd Elrahmanan Abd Elaal

12.

تنمية سياحة المخيمات في مصر في ضوء معايير تصنيف الفنادق المصرية الجديدة

Pages 212-227
Basem Abou El Ella Harede; Ahmed Mohamed Atef

13.

المدرسة الإکليرکية بالعمارة القبطية بمدينة القاهرة تطبيقاً على مدرسة العائلة المقدسة بشارع المقبيسى من شارع الفجالة "دراسة آثرية معمارية"

Pages 228-243
Riham Ismail Abd al Mawla