EKB Journal Management System

1.

Effectiveness of Acetic Acid, Essential Oils and Trichoderma spp. in Controlling Gray Mold Disease on Cucumber

Pages 275-281
Asmaa A. Alharbi

2.

Assessment of Fodder Cowpea (Vigna unguiculata, Walp) Genotypes Selected for Forage Yield

Pages 283-283
Badawy A. S. M.

3.

Effect of Intercropping Patterns and Plant Distribution of Guar with Maize

Pages 293-301
A.Y Mahdy

4.

Influence of Jasmonic Acid and Chlorpropham Treatments on Sprouting, Quality and Storability of Potato Tubers during Cold Storage

Pages 303-311
Dhaif Allah M. S.; El-Adgham F. I.; El-Araby S. M.; Ghoneim I. M.

5.

Genetic Behavior of Some Agronomic Characters in Three Bread Wheat Crosses under Different Environmental Conditions

Pages 313-325
Elmassry E. L.; M. El-Nahas Marwa,

6.

مستوى الوعي الغذائي لدى طلبة تخصص التغذية والصناعات الغذائية في جامعة مؤتة

Pages 557-567
تماضر القضاة

7.

مستوى معارف زراع نخيل التمور ببعض الأمراض الفسيولوجية المؤثرة فى جودة التمور بمنطقة إدکو- محافظة البحيرة

Pages 477-494
عبدالله عبدالفتاح رمضان

8.

المتغيرات المرتبطة بإدراک الزراع لبعض عمليات صيانة وتحسين الأراضي الزراعية في بعض قري منطقة غرب النوبارية بمحافظة البحيرة

Pages 495-511
محمد علي غزلان أحمد; السيد محمد إبراهيم خالد

9.

دراسة اقتصادية تحليلية للموارد المائية المصرية في ظل التغيرات المحلية

Pages 513-531
ياسمين صلاح عبد الرازق

10.

دور الإرشاد السمکي والمنظمات التنموية بين الحماية الإجتماعية والإنتاج دراسة تحليلية علي صائدي الأسماک في محافظة أسوان

Pages 533-556
صلاح الدين فکري الساعي