iKNiTO Journal Management System
Toggle navigation
Home
Volume & Issue:
Volume 7, Issue 21, January 2024
1
المعاملات والتقنيات الحديثة والمتطورة في حفظ الاغذية وسلامة جودتها
Page
1-22
أنفال علوان عبد النبي التميمي; سوسن علي حميد الحلفي
View Article
|
PDF
1.36 MB
|
View on SCiNiTO
2
بدائل الألبان النباتية الخالية من الألبان: مراجعة
Page
23-36
رغد سعد الموسى; نجلاء حسين الجاروري; إسراء إسافه
View Article
|
PDF
1.03 MB
|
View on SCiNiTO
3
التحليل الاقتصادي لأسواق تصدير البرتقال المصري
Page
37-64
منال محمد صلاح الصفتي
View Article
|
PDF
1.54 MB
|
View on SCiNiTO
4
اتجاهات مزارعي الزيتون نحو التكيف مع التغيرات المناخية بواحة سيوة
Page
65-98
حنان محمود عبد العظيم القاضي
View Article
|
PDF
1.27 MB
|
View on SCiNiTO
5
Comparative changes in quality parameters and nutrient composition in healthy and creased fruit, and the effectiveness of moringa leaf extract in reducing creasing incidence of Washington navel orange (Citrus Sinensis L. Osbeck)
Page
99-130
Mona Ezzat Mohamed Helal; Ibrahim Eldesouki Arafat
View Article
|
PDF
1.33 MB
|
View on SCiNiTO
6
Novel Synthetic 2-Cyano-N-(3-(N-(Thiazol-2-yl) Sulfamoyl) Phenyl) Acetamide Derivatives against Spinning Silk Threads in Spodoptera frugiperda
Page
131-156
, R.A. Abd El-Wahab; ,N.H., Harraz; S.A., Shoman
View Article
|
PDF
1.36 MB
|
View on SCiNiTO
7
The effect of adding sweet buttermilk and banana peels powder on the properties and quality of Ricotta cheese
Page
157-184
Amal I. El- Dardiry; Amira S. El-Rhmany; Ghada, A. Abo ali; Nasser, A. A.
View Article
|
PDF
1.56 MB
|
View on SCiNiTO