Number of Articles: 5 | ||
1 | Using Okara Powder as a Fiber Source in Beef Burger | |
Volume 48, Issue 1, June 2023, Page 259-265 | ||
M. Y. Basha | ||
2 | THE PROTECTIVE EFFECT OF PECTIN EXTRACTED FROM ORANGE AND POMEGRANATE PEELS AND CELLULOSE EXTRACTED FROM ORANGE ON CARBON TETRACHLORIDE INDUCED HEPATOTOXICITY IN MALE ALBINO RATS | |
Volume 51, Issue 11, November 2022, Page 1-45 | ||
Mohamed W. Ramadan; Mohamed A. El Nawawy; Safwat H. Ali; Mohamed M. A. Omar | ||
3 | المرکبات النشطة بيولوجيا والأنشطة المضادة للأکسدة المحتملة لمنتجات الفاکهة في مصر | |
Volume 5, العدد 22 اقتصاد (تغذیة), May 2019, Page 19-38 | ||
خديجة محمد سيد | ||
4 | تحسين الخصائص الريولوجية ومحتوى المرکبات النشطة حيويا والنشاط المضاد للأکسدة لعجين البسکويت بإضافة مسحوق قشور التين الشوکى | |
Volume 4, العدد 17 (الاقتصاد المنزلی), July 2018, Page 29-49 | ||
يوسف عبد العزيز الحسانين | ||
5 | الخواص الغذائية والوظيفية لبعض النواتج الثانوية الناتجة من مصانع تجفيف الأغذية | |
Volume 25, Issue 1, January 2015, Page 83-104 | ||
يوسف الحسانين; شريف رجب; فوزية فرغل | ||