EKB Journal Management System
Keywords = الألياف الغذائية
Number of Articles: 5

1

Using Okara Powder as a Fiber Source in Beef Burger

Volume 48, Issue 1, June 2023, Page 259-265
M. Y. Basha

2

THE PROTECTIVE EFFECT OF PECTIN EXTRACTED FROM ORANGE AND POMEGRANATE PEELS AND CELLULOSE EXTRACTED FROM ORANGE ON CARBON TETRACHLORIDE INDUCED HEPATOTOXICITY IN MALE ALBINO RATS

Volume 51, Issue 11, November 2022, Page 1-45
Mohamed W. Ramadan; Mohamed A. El Nawawy; Safwat H. Ali; Mohamed M. A. Omar

3

المرکبات النشطة بيولوجيا والأنشطة المضادة للأکسدة المحتملة لمنتجات الفاکهة في مصر

Volume 5, العدد 22 اقتصاد (تغذیة), May 2019, Page 19-38
خديجة محمد سيد

4

تحسين الخصائص الريولوجية ومحتوى المرکبات النشطة حيويا والنشاط المضاد للأکسدة لعجين البسکويت بإضافة مسحوق قشور التين الشوکى

Volume 4, العدد 17 (الاقتصاد المنزلی), July 2018, Page 29-49
يوسف عبد العزيز الحسانين

5

الخواص الغذائية والوظيفية لبعض النواتج الثانوية الناتجة من مصانع تجفيف الأغذية

Volume 25, Issue 1, January 2015, Page 83-104
يوسف الحسانين; شريف رجب; فوزية فرغل