EKB Journal Management System
Keywords = Tomato pomace
Number of Articles: 8

1

Sour Cream Analogue Supplemented with Red Grape Pomace and Tomato Pomace Extracts: Chemical Composition, Oxidative Stability, and Organoleptic Characteristics

Volume 14, Issue 12, December 2024, Page 309-315
Gihan Malek; Esraa A. Awaad

2

Effect of feeding intervention by plant parts from food processing by-products on obesity complications of obese rats

Volume 22, Issue 22, October 2023
ميادة محمد بدر يونس; يوسف عبد العزيز الحسانين; عبير السيد حسن الخميسى; نجلاء فتحي

3

الأدوار المحتملة لبعض أجزاء النبات في حالة الأکسدة / مضادات الأکسدة وارتفاع السکر في الدم في الفئران المصابة بداء السکري

Volume 6, Issue 29, July 2020, Page 741-775
إيمان بدوى محمد محرم محرم; سارة أحمد سيد أحمد أحمد

4

USE OF TOMATO POMACE, MANGO SEEDS KERNEL AND POMEGRANATE PEELS POWDERS FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL BISCUITS

Volume 47, Issue 4, July 2020, Page 1011-1023
Basma R Salem

5

دراسات کميائية وتغذوية على مستخلصات المنتجات الثانوية لتصنيع الاغذية وتاثيراتها على مضاعفات السمنة لدى الفئران

Volume 30, Issue 2, April 2020, Page 1-26
يوسف الحسانين; شريف رجب; اسراء عيسى

6

Effect of sun dried tomato pomace( SDTP) supplementation on productive and economic efficiency of laying Japanese Quail

Volume 34, Issue 3, August 2018, Page 330-337
Seham Fawzy Shehata; Eman Kamel; Mohammed El-Sayed Abo-Salem; Sanad Talaat Atallah

7

Effect of some Dietary Supplementation on Economic Efficiency of Laying Japanese Quail

Volume 34, Issue 1, March 2018, Page 209-218
Seham Fawzy Shehata; Eman Ramadan Kamel; Mohammed El-Sayed Abo-Salem; Sanad Talaat Atallah

8

USE OF TOMATO POMACE AND/OR ORANGE PULP SUPPLEMENTED CORN SILAGE FOR ANIMAL FEEDING

Volume 40, Issue 2, June 2015, Page 643-654
M. M. Ali,; U. A. Nayel; K. M. Abdel-Rahman