EKB Journal Management System

1.

STUDIES ON THE EXTRACTION OF ANTIOXIDANTS FROM AGRICULTURAL WASTES AND THEIR USE IN SOME MEAT PRODUCTS

Pages 6399-6416
A. A. Abd El-Halim

2.

ISOLATION OF A GLYCININ-RICH PROTEIN FROM DEFATTED SOYBEAN

Pages 6417-6429
R. E. Abdolgader; S. M. Hasan; S. T. Abusalloum

3.

IMPROVING THE QUALITY OF YOGHURT MANUF ACTURED FROM CAMEL MILK

Pages 6431-6442
Om- el saad I. El-gammal; M. A. M. Moussa

4.

الخواص الطبيعية و الکيميائية لبيض النعام والدجاج المنتج بالجماهيرية

Pages 6443-6449
فهيم عبد الکريم بن خيال; رمضان شحاتة عطية; بوبکر المبروک المنصوري; سالمة محمود بوشاح

5.

UTILIZATION OF TRANSGLUTAMINASE IN MOZZARELLA CHEESE MANUFACTURE

Pages 6451-6467
M. M. E. Metwally; Hoda M. El-Zeini; M. A. Zedan; Enas F. Gazar

6.

دراسة بروتينات بيض النعام والدجاج المنتج بالجماهيرية

Pages 6469-6476
فهيم عبد الکريم بن خيال; رمضان شحاتة عطية; رمضان الصالحين عبدالقادر; سالمة محمود بوشاح

7.

خواص ليبيدات بيض النعام والدجاج المنتج بالجماهيرية

Pages 6477-6485
فهيم عبد الکريم بن خيال; رمضان شحاتة عطية; بوبکر المبروک المنصوري; سالمة محمود بوشاح

8.

BIOLOGICAL EVALUATION OF IRRADIATED CORIANDER FRUITS (Coriandrum sativum L.) AND IT'S ESSENTIAL OIL

Pages 6487-6496
A. Z. M. Badee; A. T. El-Akel; A. H. Rady; M. A. Abdelaleem

9.

STUDIES ON FRENCH SOFT GOAT'S MILK CHEESE:1- EFFECT OF TYPE OF PRESERVATIVES ON THE KEEPING QUALITY OF THE PYRAMIDS-LIKE CHEESE

Pages 6497-6508
M. M. Zin El.Din; E. S. El Sokkary; Y. I. ABdel Kader; Mona M. El Sadeek

10.

THE USE OF TRANSGLUTAMINASE IN THE PRODUCTION OF LOW FAT MOZZARELLA CHEESE

Pages 6509-6519
Hoda M. El-Zeini; M. M. E. Metwally; Enas F. Gazar

11.

A NEW TOOL BY SOLAR DRYING IN PREPARING INSTANT FALAFEL

Pages 6521-6530
H. M. S. Ziena

12.

INFLUENCE OF SOME NATURAL IMPROVER ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF WHEAT FLOUR DOUGH

Pages 6531-6538
M. M. Tabekhia; M. A. Abou-Raya; A. H. Fahmi; A. A. Youssef

13.

EMULSIFYING AND FOAMING PROPERTIES OF WHEY PROTEIN CONCENTRATES IN THE PRESENCE OF SOME CARBOHYDRATES.

Pages 6539-6549
A. F. Farrag