iKNiTO Journal Management System
Toggle navigation
Home
Volume & Issue:
Volume 32, Issue 8, August 2007, Page 6399-6549
1
STUDIES ON THE EXTRACTION OF ANTIOXIDANTS FROM AGRICULTURAL WASTES AND THEIR USE IN SOME MEAT PRODUCTS
Page
6399-6416
A. A. Abd El-Halim
View Article
|
PDF
808.16 K
|
View on SCiNiTO
2
ISOLATION OF A GLYCININ-RICH PROTEIN FROM DEFATTED SOYBEAN
Page
6417-6429
R. E. Abdolgader; S. M. Hasan; S. T. Abusalloum
View Article
|
PDF
968.92 K
|
View on SCiNiTO
3
IMPROVING THE QUALITY OF YOGHURT MANUF ACTURED FROM CAMEL MILK
Page
6431-6442
Om- el saad I. El-gammal; M. A. M. Moussa
View Article
|
PDF
762.19 K
|
View on SCiNiTO
4
الخواص الطبيعية و الکيميائية لبيض النعام والدجاج المنتج بالجماهيرية
Page
6443-6449
فهيم عبد الکريم بن خيال; رمضان شحاتة عطية; بوبکر المبروک المنصوري; سالمة محمود بوشاح
View Article
|
PDF
622.97 K
|
View on SCiNiTO
5
UTILIZATION OF TRANSGLUTAMINASE IN MOZZARELLA CHEESE MANUFACTURE
Page
6451-6467
M. M. E. Metwally; Hoda M. El-Zeini; M. A. Zedan; Enas F. Gazar
View Article
|
PDF
946.52 K
|
View on SCiNiTO
6
دراسة بروتينات بيض النعام والدجاج المنتج بالجماهيرية
Page
6469-6476
فهيم عبد الکريم بن خيال; رمضان شحاتة عطية; رمضان الصالحين عبدالقادر; سالمة محمود بوشاح
View Article
|
PDF
571.82 K
|
View on SCiNiTO
7
خواص ليبيدات بيض النعام والدجاج المنتج بالجماهيرية
Page
6477-6485
فهيم عبد الکريم بن خيال; رمضان شحاتة عطية; بوبکر المبروک المنصوري; سالمة محمود بوشاح
View Article
|
PDF
601.25 K
|
View on SCiNiTO
8
BIOLOGICAL EVALUATION OF IRRADIATED CORIANDER FRUITS (Coriandrum sativum L.) AND IT'S ESSENTIAL OIL
Page
6487-6496
A. Z. M. Badee; A. T. El-Akel; A. H. Rady; M. A. Abdelaleem
View Article
|
PDF
799.49 K
|
View on SCiNiTO
9
STUDIES ON FRENCH SOFT GOAT'S MILK CHEESE:1- EFFECT OF TYPE OF PRESERVATIVES ON THE KEEPING QUALITY OF THE PYRAMIDS-LIKE CHEESE
Page
6497-6508
M. M. Zin El.Din; E. S. El Sokkary; Y. I. ABdel Kader; Mona M. El Sadeek
View Article
|
PDF
589.47 K
|
View on SCiNiTO
10
THE USE OF TRANSGLUTAMINASE IN THE PRODUCTION OF LOW FAT MOZZARELLA CHEESE
Page
6509-6519
Hoda M. El-Zeini; M. M. E. Metwally; Enas F. Gazar
View Article
|
PDF
829.12 K
|
View on SCiNiTO
11
A NEW TOOL BY SOLAR DRYING IN PREPARING INSTANT FALAFEL
Page
6521-6530
H. M. S. Ziena
View Article
|
PDF
597.43 K
|
View on SCiNiTO
12
INFLUENCE OF SOME NATURAL IMPROVER ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF WHEAT FLOUR DOUGH
Page
6531-6538
M. M. Tabekhia; M. A. Abou-Raya; A. H. Fahmi; A. A. Youssef
View Article
|
PDF
632.5 K
|
View on SCiNiTO
13
EMULSIFYING AND FOAMING PROPERTIES OF WHEY PROTEIN CONCENTRATES IN THE PRESENCE OF SOME CARBOHYDRATES.
Page
6539-6549
A. F. Farrag
View Article
|
PDF
579.24 K
|
View on SCiNiTO