EKB Journal Management System
Volume & Issue: Volume 64, Issue 1, February 2019  XML

1

Preparation and Evaluation of Some Weaning Foods Made from Rice and Legumes

Page 1-9
Rashad Lotfy Tesby Mohamed; Abd Elnoor Asteer Victor; Marwa Zaki Mahfouz; Asmaa Khaled Shafik

2

Effect of Postharvest Aminoethoxyvinylglycine, 1- Methylcyclopropene and Jasmonic Acid Treatments on Storability and Quality Maintenance of Apricot Fruit Cv. "Canino"

Page 11-20
F. Satuor Radwa; Attia M.M.; Kassem H.A.; Mostafa Y.S.

3

Assessment of Variability, Correlation and Response to Selection in Four Cultivars of Sweet Potato "Ipomia batata, L." under Alexandria Environmental Condition

Page 21-31
A. EL-Sharkawy Gehan

4

The Combined Use of Beneficial Soil Microorganisms Enhanced the Growth and Efficiently Reduced Lead Content in Leaves of Lettuce (Lactuca sativa L.) Plant under Lead Stress

Page 41-51
Mostafa Brengi Sary Hassan; Ahmed Abouelsaad Ibrahim Ali

5

Reducing Sultani Figs Losses During Markeeting by Thymol and Chitosan Dipping

Page 33-40
Y.S. Mostafa; El-Berry I.M.; Mustafa N.S.

6

مشارکة الباحثين بمحطات البحوث الزراعية في الأنشطة التعليمية الإرشادية بمحافظتي الإسکندرية والبحيرة

Page 1-19
عبدالله عبدالفتاح رمضان; محمد عبدالنبى برجل

7

استخدام تحليل السلاسل الزمنية لتقدير محددات إنتاج فول الصويا في مصر

Page 21-33
على يوسف خليفة; ياسمين صلاح عبد الرازق; علاء محمود حسن أبو الغيط

8

سلوک البدو فى تحسين الغطاء النباتي الرعوي بمرکز سيدى برانى بمحافظة مطروح

Page 35-53
عفت فايز علام

9

الاحتياجات الإرشادية المعرفية للزراع بالممارسات الجيدة الخاصة بمحصول القمح بمحافظة البحيرة

Page 55-78
عادل ابراهيم محمد على الحامولي; مني فتحي سلامة