EKB Journal Management System

1.

Preparation and Evaluation of Some Weaning Foods Made from Rice and Legumes

Pages 1-9
Rashad Lotfy Tesby Mohamed; Abd Elnoor Asteer Victor; Marwa Zaki Mahfouz; Asmaa Khaled Shafik

2.

Effect of Postharvest Aminoethoxyvinylglycine, 1- Methylcyclopropene and Jasmonic Acid Treatments on Storability and Quality Maintenance of Apricot Fruit Cv. "Canino"

Pages 11-20
F. Satuor Radwa; Attia M.M.; Kassem H.A.; Mostafa Y.S.

3.

Assessment of Variability, Correlation and Response to Selection in Four Cultivars of Sweet Potato "Ipomia batata, L." under Alexandria Environmental Condition

Pages 21-31
A. EL-Sharkawy Gehan

4.

The Combined Use of Beneficial Soil Microorganisms Enhanced the Growth and Efficiently Reduced Lead Content in Leaves of Lettuce (Lactuca sativa L.) Plant under Lead Stress

Pages 41-51
Mostafa Brengi Sary Hassan; Ahmed Abouelsaad Ibrahim Ali

5.

Reducing Sultani Figs Losses During Markeeting by Thymol and Chitosan Dipping

Pages 33-40
Y.S. Mostafa; El-Berry I.M.; Mustafa N.S.

6.

مشارکة الباحثين بمحطات البحوث الزراعية في الأنشطة التعليمية الإرشادية بمحافظتي الإسکندرية والبحيرة

Pages 1-19
عبدالله عبدالفتاح رمضان; محمد عبدالنبى برجل

7.

استخدام تحليل السلاسل الزمنية لتقدير محددات إنتاج فول الصويا في مصر

Pages 21-33
على يوسف خليفة; ياسمين صلاح عبد الرازق; علاء محمود حسن أبو الغيط

8.

سلوک البدو فى تحسين الغطاء النباتي الرعوي بمرکز سيدى برانى بمحافظة مطروح

Pages 35-53
عفت فايز علام

9.

الاحتياجات الإرشادية المعرفية للزراع بالممارسات الجيدة الخاصة بمحصول القمح بمحافظة البحيرة

Pages 55-78
عادل ابراهيم محمد على الحامولي; مني فتحي سلامة