EKB Journal Management System
Keywords = BAKERY PRODUCTS
Number of Articles: 25

1

Quality Attributes of Cake Made with Green Banana Fruit Peels

Volume 10, Issue 1, January 2024, Page 94-109
Esmat S. Mohamed; Aziza H. Abd El zahir

2

Prevention of mold spoilage and extend the shelf life of bakery products using modified mixed nano fermentate of Lactobacillus sp.

Volume 66, Issue 12, December 2023, Page 207-215
Osama Sharaf; Gamal A. Ibrahim; Ayman A Mahammad

3

تقييم الخصائص التغذوية والحسية لبعض المخبوزات المدعمة بمسحوق أوراق نبات الشيكوريا

Volume 9, Issue 49, November and December 2023, Page 641-670
نيفين احمد الوردانى

4

التأثيرات المحتملة للكيك المدعم بأوراق الأستيفيا والميتفورمين فى الفئران المصابة بمرض السكر: دراسة مقارنة

Volume 33, Issue 03, July 2023, Page 41-52
ألفت خاطر; ريم الفخراني; مي خفاجي

5

التأثير المحتمل لبعض منتجات المخابز المدعمة بطحلب الأسبيرولينا في الفئران المصابة بالسكر المستحث بالألوكسان

Volume 33, Issue 03, July 2023, Page 29-40
مي خفاجي; هاجر الشخيبي; عماد الخولي

6

Improving the Nutritional Value of Biscuits by Adding Wheat Germ and Sugar Beetroot Pulp

Volume 66, Issue 7, July 2023, Page 633-644
Hend Mahmoud Mahmoud; Abd alla Saleh Ammar; Youssef Mostafa Riyad; Ahmed Said Hussein; nefisa Abbas hegazy

7

Biochemical characterization of some bakery products supplemented by banana peels. التوصيف البيوكميائي لبعض منتجات المخابز المدعمة بقشور الموز

Volume 17, Issue 17, June 2023, Page 1487-1511
Adel Abd El-Hameed El-Bagoury; Fatma Wassal Mohamed Sarhan; Mosaad Abd-El-Aziz Abou-Raya; Mona Elsayed Abd-Elgawad

8

القيمة الغذائية والأحماض الأمينية للبسكويت والكيك المدعم بمسحوق طحلب الاسبيرولينا

Volume 32, Issue 4, October 2022, Page 141-158
هند علي

9

تأثير المنتجات المحتوية على أوراق الإستيفيا والسموة على الفئران المصابة بمرض السکر

Volume 32, Issue 3, July 2022, Page 15-28
عماد الخولي; ماجده الشاعر; امل ناصف; فاطمة بشير

10

Impact of Jameed fortification on physicochemical, antioxidant and volatile compounds of snacks

Volume 65, Issue 5, May 2022, Page 1-11
Ahmed S Hussein; Wafaa K Bahgaat; Gamil E Ibraheim

11

STUDIES ON SOME CHEMICAL POLLUTANTS IN SOME FOOD ‎PRODUCTS ACRYLAMIDE CONTENT AND HEAVY METALS IN SOME ‎BAKERY AND DRIED FRUITS PRODUCTS .‎

Volume 27, Issue 2, April 2022, Page 241-250
Awatif Mohamed; Attia EL-Makhzangy; Abd El gawad EL-Shawaf; Mohamed Suleiman

12

Adding Coloring Food Powder to some Baking Products as a Small Home Project for University Students

Volume 43, Issue 2, March 2022, Page 1-22
Khadiga Nasr El-Din Mohamed; Yousria Ahmed Abdel-Moneim; Ghada Ashour Mohamed

13

الاستفادة من شرش اللبن کمنتج ثانوى فى انتاج البسکويت

Volume 32, Issue 1, January 2022, Page 142-150
عماد الخولي; سهام عزيز; محمد رجب

14

الاستفادة من قشور المانجو والموز لإنتاج الکيک

Volume 31, Issue 3, June 2021, Page 87-100
عماد الخولى; سهام خضر; همت على

15

الاستفادة من درنات البطاطا لتحضير الکب کيک الخالي من الجلوتين لمرضى الاضطرابات الهضمية

Volume 7, العدد 33, March 2021, Page 1065-1092
مروه زکي محفوظ

16

Microbial and Fungal Contamination of Wheat Flour, Dough, and Bread Samples Collected from Isfahan, Iran

Volume 51, Issue 2, July 2020, Page 163-170
Masoud Sami; Roya Abedi; Rasoul Mohammadi; Maryam Mirlohi

17

Utilization of Why Milk in Preparation of Some Products High Nutritional Value Products

Volume 40, July-September, August 2019, Page 259-281
Khadija Nasr El-Din Mohamed Mostafa; Naglaa Abdel Fattah Abdel Haleem Hassan; Gehan Ibrahem Saber

18

UTILIZATION OF SESAME PROCESSING BYPRODUCTS IN PREPARING SOME FUNCTIONAL BAKERY PRODUCTS

Volume 96, Issue 3, September 2018, Page 1077-1092
HODA H. HAFEZ

19

Effect of Thyme, Cumin and Anise on the Formation of Acrylamide in Some Bakery Products

Volume 63, Issue 3, June 2018, Page 183-192
M R. Lotfy Tesby; F. Agamy Neveen; A. El-Wardany Neveen; M. Younes Nashwa

20

Effect of Moringa Leaves Powder (Moringa oleifera) on Some Chemical and Physical Properties of Pan Bread

Volume 7, Issue 7, July 2016, Page 307-314
Rania E. El-Gammal; Gehan A. Ghoneim; Sh. M. ElShehawy

21

التأثير الخافض للکوليسترول لبعض منتجات المخابز المدعمة بألياف البرتقال والطماطم والجزر

Volume 26, Issue 1, January 2016, Page 273-292
زهران سليمان

22

Production and Evaluation of Low Fat Cake Containing Flaxseed and Okra gums as a Fat Replacer

Volume 11, Issue 1, June 2014, Page 53-60

23

الاستفادة من دقيق الخرشوف والبطاطس في منتجات المخابز

Volume 24, Issue 2, April 2014, Page 57-70
عصام بودي; سحر الشافعي; عادل احمد; لبني الجرواني

24

USING UNTRADITIONAL SOURCES OF FIBER TO PREPARE CHOCOLATE CAKE

Volume 62, Issue 4, October 2011, Page 376-389
M. M. M. Doweidar; M. M. E. Abo-Elnaga; M. A. Aseal

25

APPLICATIONS OF DIGITAL IMAGE ANALYSIS (DIA) TO FOOD-QUALITY ASSESSMENT: AN OVERVIEW

Volume 2, Issue 1, June 2005, Page 41-50