iKNiTO Journal Management System
Toggle navigation
Home
Volume & Issue:
Volume 36, Issue 2, 2020
1
أثر خواص أقمشة بطانة حقيبة اليد النسائية على کفاءة أداء الحياکة
Page
1-34
سحر حربي محمد حربي
View Article
|
PDF
443.42 K
|
View on SCiNiTO
2
استراتيجيات إدارة الخلافات الزوجية لدى الزوجة المعنفة وعلاقتها بالأمن الأسرى للأبناء
Page
35-84
شيماء عبدالسلام عبد الواحد عبدالرحيم الجوهرى
View Article
|
PDF
670.09 K
|
View on SCiNiTO
3
معارف وممارسات ربات الأسر فيما يتعلق بمتلازمة المنزل المريض و التصميم الداخلي المستدام وعلاقتها ببعض المتغيرات الاجتماعية والاقتصادية
Page
85-126
يثرب علي محمد حبيب; عبير ياسين أحمد إبراهيم
View Article
|
PDF
566.63 K
|
View on SCiNiTO
4
فاعلية برنامج بالوسائط الفائقة لتنمية معارف ومهارات رسم الباترون الصناعى للجونلة للصم
Page
127-150
وفية محمد وجيه أبوزيد; هشام أحمد السيد عاصم; أحمد حسنى خطاب نجم الدين; أمل حسنى محمد عبد الحميد
View Article
|
PDF
684.63 K
|
View on SCiNiTO
5
فاعلية برنامج تدريبي لتنمية مهارات إعداد نموذج غطاء الرأس (الخمار) وتنفيذه للمرأة المعيلة
Page
151-164
هبة رضا عبد العزيز محمود
View Article
|
PDF
793.73 K
|
View on SCiNiTO
6
Effect of Hibiscus sabdariffa and Ceratonia silique aqueous Extracts on the Reproductive Hormones of Diabetic Male Rats
Page
1-20
Asmaa M.I.El Gamel; Alaa Osama Aboraya
View Article
|
PDF
902.28 K
|
View on SCiNiTO
7
Study of Glycemic Control by Ketogenic Diet Supplemented with Different Oils in Type II Diabetic Rats
Page
21-40
Shaimaa H. Negm
View Article
|
PDF
351.65 K
|
View on SCiNiTO
8
Nutritional, Sensory Evaluation and Biological Effect on diabetic rats of Cakes Enhanced with Pumpkin Fruit and Its Seeds
Page
41-72
Manal M. E. M. Shehata; Hanan El-sayed
View Article
|
PDF
686.6 K
|
View on SCiNiTO
9
Supplementation Effect of Purslane Seeds on Wheat Flour and Using it to Make Some Baked Products
Page
87-108
Naglaa M. Shanshan; Dina H.EL Bushuty
View Article
|
PDF
614.12 K
|
View on SCiNiTO
10
Amelioration of Uranyl Acetate Induced Toxicity on Male Rats by Using Hypericum Perforatum Herb
Page
73-86
Abeer E Elkhamisy
View Article
|
PDF
269.3 K
|
View on SCiNiTO
11
إدارة الأزمات وعلاقتها بالمسئولية المجتمعية لدي طلاب الجامعة في ظل جائحة کورونا
Page
187-230
فاطمة مصطفي أحمد الزهري
View Article
|
PDF
672.1 K
|
View on SCiNiTO
12
الزخارف النوبية کمصدر تراثي لابتکار تصميمات قلائد تحقق الإستدامة بالأزياء النسائية
Page
231-268
رانيا سعد محمد أحمد; سناء محمد عبدالوهاب شاهين
View Article
|
PDF
4.32 MB
|
View on SCiNiTO
13
فعالية وحدة تعليمية باستخدام تقنية عقود التعلم في تنمية معارف و مهارات الکروشية التونسي
Page
187-230
أسماء علي احمد محمد
View Article
|
PDF
804.91 K
|
View on SCiNiTO
14
فاعلية توظيف بعض برامج الحاسوب في تنمية وعي الأمهات بتصميم وتأثيث حجرةٍ آمنةٍ لطفل الروضة
Page
301-342
ريهام کامل السعيد النقيب; آيات عبد الفتاح عبد الوهاب الجندي
View Article
|
PDF
778.25 K
|
View on SCiNiTO
15
Effect of White, Black Rice and their Mixtures on Induced-Hypercholesterolemia in Rats
Page
109-128
Zeinab S.A. Ahmed
View Article
|
PDF
397.22 K
|
View on SCiNiTO
16
Shelf life and Nutritional Properties of Bread Fortified with Dried Carrot Powder
Page
129-148
Nareman S. Eshak
View Article
|
PDF
289.02 K
|
View on SCiNiTO
17
Influence of Thyme and Leek on Immunological Functions and some Haematological parameters in Rats with Cirrhotic Liver
Page
149-162
Soheir M. El-deab
View Article
|
PDF
254.22 K
|
View on SCiNiTO
18
الاستفادة من زخارف الفن الإفريقي لإثراء جماليات مفروشات صالة الاستقبال للفنادق السياحية
Page
343-386
وسام مصطفى عبد الموجود
View Article
|
PDF
1.76 MB
|
View on SCiNiTO
19
تکنولوجيا تصميم وإنتاج غطاء الرأس الرياضي (الکاب) کنموذج للمشروعات الصغيرة
Page
387-427
هشام أحمد عاصم
View Article
|
PDF
1.58 MB
|
View on SCiNiTO
20
Housewives' Knowledges and Practices of Utilizing Prickly Pear Peels and Its Use in Fortifying Some Bakery Products (Cake & Biscuits): An Applied Study
Page
163-199
Marwa Z. Mahfouz; Asteer V. Abd-Elnoor
View Article
|
PDF
2.28 MB
|
View on SCiNiTO