Number of Articles: 8 | ||
1 | التأثير الريولوجي والحسي لخليط دقيق بذور الكتان والحمص على منتجات بدقيق القمح | |
Volume 9, Issue 48, September and October 2023, Page 131-161 | ||
زينب شلابى شعراوى الروبى; محمود فرحان حسين; فوزية محمد الغزالى; ريهام جادالرب عبد الصبور; رجاء احمد صديق | ||
2 | القيمة الغذائية،الخصائص الحسية والتغيرات الريولوجية لدقيق القمح المدعم بدقيق بذور الكتان والحمص: التطبيق في خبز التوست والكوكيز | |
Volume 9, Issue 47, July and August 2023, Page 1457-1495 | ||
ريهام جادالرب عبدالصبور; زينب شلابى شعراوى الروبى; محمود فرحان حسين; فوزية محمد الغزالى; رجاء احمد صديق | ||
3 | Physicochemical and Functional Properties, Nutritional Value andBioactive Compounds of Some Composite Flours | |
Volume 54, Issue 1, January 2023, Page 116-131 | ||
Ahmed Rabie Mohamed Maray | ||
4 | تأثير الدقيق المرکب على الصفات الحسية لبعض المخبوزات اليمنية | |
Volume 24.1, Issue 1, March 2021, Page 103-117 | ||
خالد ناصر حميد | ||
5 | استخدام دقيق الذرة ومساحيق الشيا والكينوا في تحضير منتجات خالية من الجلوتين لمرضى السلياك | |
Volume 7, العدد 32, January 2021, Page 1855-1876 | ||
أريج سلامه علي; ريهام جاد الرب عبدالصبور; رجاء احمد صديق | ||
6 | Physicochemical Properties and Acceptability of Gluten-Free Biscuits as Affected by some Cereals and Tubers Type | |
Volume 6, Issue 1, November 2019, Page 1-12 | ||
Mohamed E. Salem Fatma M. El-Zayet; Ahmed M. Rayan Adel A. Shatta | ||
7 | ASSESSMENT OF CHEMICAL COMPOSTION AND PHYSICAL PROPERTIES OF GLUTEN- FREE COMPOSITE FLOUR AND QUALITY ATTRIBUTES OF PAN BREAD | |
Volume 68, Issue 3, July 2017, Page 269-278 | ||
E. A. A. Abd Rabou | ||
8 | Composite Flours from Wheat-Legumes Flour. 1. Chemical Composition, Functional Properties and Antioxidant Activity | |
Volume 47, 6-2, December 2016, Page 430-442 | ||