EKB Journal Management System
Keywords = Composite flour
Number of Articles: 8

1

التأثير الريولوجي والحسي لخليط دقيق بذور الكتان والحمص على منتجات بدقيق القمح

Volume 9, Issue 48, September and October 2023, Page 131-161
زينب شلابى شعراوى الروبى; محمود فرحان حسين; فوزية محمد الغزالى; ريهام جادالرب عبد الصبور; رجاء احمد صديق

2

القيمة الغذائية،الخصائص الحسية والتغيرات الريولوجية لدقيق القمح المدعم بدقيق بذور الكتان والحمص: التطبيق في خبز التوست والكوكيز

Volume 9, Issue 47, July and August 2023, Page 1457-1495
ريهام جادالرب عبدالصبور; زينب شلابى شعراوى الروبى; محمود فرحان حسين; فوزية محمد الغزالى; رجاء احمد صديق

3

Physicochemical and Functional Properties, Nutritional Value andBioactive Compounds of Some Composite Flours

Volume 54, Issue 1, January 2023, Page 116-131
Ahmed Rabie Mohamed Maray

4

تأثير الدقيق المرکب على الصفات الحسية لبعض المخبوزات اليمنية

Volume 24.1, Issue 1, March 2021, Page 103-117
خالد ناصر حميد

5

استخدام دقيق الذرة ومساحيق الشيا والكينوا في تحضير منتجات خالية من الجلوتين لمرضى السلياك

Volume 7, العدد 32, January 2021, Page 1855-1876
أريج سلامه علي; ريهام جاد الرب عبدالصبور; رجاء احمد صديق

6

Physicochemical Properties and Acceptability of Gluten-Free Biscuits as Affected by some Cereals and Tubers Type

Volume 6, Issue 1, November 2019, Page 1-12
Mohamed E. Salem Fatma M. El-Zayet; Ahmed M. Rayan Adel A. Shatta

7

ASSESSMENT OF CHEMICAL COMPOSTION AND PHYSICAL PROPERTIES OF GLUTEN- FREE COMPOSITE FLOUR AND QUALITY ATTRIBUTES OF PAN BREAD

Volume 68, Issue 3, July 2017, Page 269-278
E. A. A. Abd Rabou

8

Composite Flours from Wheat-Legumes Flour. 1. Chemical Composition, Functional Properties and Antioxidant Activity

Volume 47, 6-2, December 2016, Page 430-442