EKB Journal Management System
Keywords = التقييم الحسي
Number of Articles: 19

1

Characteristics of Soft Cheese Fortified by Moringa oleifera and Mentha piperita Leaves

Volume 55, Issue 2, April 2024, Page 55-67
Asmaa H. M. Moneeb; Raghda M.S. Moawad; Dina M. Osman

2

Evaluation of Technological and Antihyperglycemic Effects of Pan Bread Enriched with Okra Pod Waste on Diabetic Male Rats

Volume 44, Issue 4, December 2023, Page 691-708
Azza Sobaih Abdel-Ghany; Dalia A. Zaki

3

Chemical and Nutritional Evaluation of Fortified Biscuit with Yellow Corn Flour as a Functional Food

Volume 29, Issue 1, December 2023, Page 2-20
ياسمين سلامة; لمياء لطفي; إيمان يوسف; مرفت ابراهيم ابراهيم الدميري

4

تقييم الخصائص التغذوية والحسية لبعض المخبوزات المدعمة بمسحوق أوراق نبات الشيكوريا

Volume 9, Issue 49, November and December 2023, Page 641-670
نيفين احمد الوردانى

5

Evaluation of Chemical, Microbiological and Sensorial Properties of Yoghurt Fortified with Aloe Vera Gel

Volume 43, Issue 3, September 2022, Page 485-493
Rehab Elghzali Mohamed Al-Taif; Ibrahim Elsayed; Sameh Ali Awad; Aisha Mohamed Abdelmaksoud Alattar

6

Production of Ras Cheese Analogue by Partially or Totally Substitution of Milk Fat with Palm Oil

Volume 43, Issue 2, April 2022, Page 343-352
Reham Habliza; Abeer Abd Elhamid; Sherif Shamsia; Wafaa Salama; Sameh Awad

7

Improving The Properties of The Egyptian Hard Cheese (Ras Type) with Adding Some Probiotic Lactobacillus spp. as Adjunct Cultures

Volume 53, Issue 1, March 2022, Page 12-30
Mohamed A. Abd-Elmonem; Adel A. Tammam; Wahid I. El-Desoki; Abdel-Naser A. Zohri; Asmaa H. M. Moneeb

8

تأثير قشور وعصير الرومان على الفئران المصابة بإرتفاع الکوليسترول

Volume 32, Issue 1, January 2022, Page 122-141
طلعت سحلول; دينا البشوتي; نجلاء شنشن; سماح العريان

9

Effect of Adding (Red Beet, Red Pepper and Peel Onion) Powder on Quality of Beef Burger during Freezing Storage

Volume 8, Issue 38, January 2022, Page 409-429
منى حجازى اسماعيل محمد; محمود فرحان; أريج سلامه علي; رجاء احمد صديق

10

استخدام دقيق الذرة ومساحيق الشيا والكينوا في تحضير منتجات خالية من الجلوتين لمرضى السلياك

Volume 7, العدد 32, January 2021, Page 1855-1876
أريج سلامه علي; ريهام جاد الرب عبدالصبور; رجاء احمد صديق

11

Utilization of Spirulina (Arthrospira Platensis) in The Production of Functional Biscuits and its Effect on Product Quality

Volume 41, OCTOBER- DECEMBER, December 2020, Page 447-453
Hamid M. Ziena; Mahmoud A. Rozan; Heba E. Ghozlan

12

النشاط الوقائي المحتمل لمسحوق أوراق الخرشوف على قرحة المعدة المستحثة باستخدام الکحول الأيثيلي في الفئران

Volume 6, Issue 26, January 2020, Page 789-809
وفاء مصطفى; عبير خضر; مروة الشافعي

13

دراسة التأثيرات الکيميائية والتغذوية والبيولوجية العلاجية لحب الرشاد (الثفاء) على فئران التجارب

Volume 29, Issue 3, July 2019, Page 175-208
عادل أحمد; سحر الشافعى; إيمان عبد العال

14

الخصائص الغذائية والمحتوى من المرکبات النشطة حيويا والتحاليل الريولوجية لدقيق بذور الکينوا: تطبيقات عمى الکيک

Volume 4, العدد 17 (الاقتصاد المنزلی), July 2018, Page 1-14
أريج سلامة علي

15

استخدام ثمار الحرنکش في التصنيع الغذائي

Volume 27, Issue 2, July 2017, Page 91-114
ساره عواد

16

Fatty Acids Composition and Oxidative Stability of Peanut and Sesame Oils with the Sensory Evaluation of Mayonnaise Prepared by Different Oils

Volume 47, 6-2, December 2016, Page 460-472

17

Utilization of Wastes Resulted From Juice Production in the Fortification of Some Bakery Products for the Protection of Cardiovascular Diseases

Volume 37, October-December, December 2016, Page 851-866
Neveen A. El-wardrdany

18

Assessment of Proximate Chemical Composition and Nutritional Status of Wheat Biscuits Fortified with Oat Powder

Volume 47, Issue 5, October 2016, Page 83-94

19

إعداد عجة نباتية من خلطات غير تقليدية

Volume 25, Issue 3, July 2015, Page 117-131
جادو جادو; عبد المنعم حشيش; عمر مسعود